Нашите снимки и малко Фотошоп :)
Публикувано: 08 January 2009 - 09:05 PM
Може ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 09:30 PM
;) Наиграх се.
(черното под кучето стана много кофти, но съм доста аматьор с шопа :( )
(черното под кучето стана много кофти, но съм доста аматьор с шопа :( )

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 January 2009 - 12:03 PM
Много добре си се наиграла ;D Много ме кефят и двата опита но като че ли за аватар първия по ми приляга :blink: абе супер са и двете работи.
Публикувано: 09 January 2009 - 12:56 PM
Ами на xael и е малко къс носа. Трябвало е да лъже повече ;) :meche:
Готино е станало! :OK:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 09 January 2009 - 01:19 PM
Цитат
Ами на xael и е малко къс носа. Трябвало е да лъже повече ;) :meche:
Трябвало е, ама на...
Тюх, как не се сетих да го дръпна малко.
И да си бях направила жълто окото и една хайдушка вежда да бях теглила за по-голяма прилика...не е късно да се поправи. Напоследък само се гавря с всичко на тоя фотошоп ;D
От:
стана това:

Всъщност беше доста по-фрапиращо...в началото имаше още по-големи очи и уши.
Публикувано: 09 January 2009 - 02:43 PM
Буш, аз също бях пробвала това с очите, но ми беше дошло в повече да гледам двама пульовци. Иначе, страхотни са!
А аз най-лесно цвъкам козина с това:

Мерси, Йо, а аз не правя Джек на маймуна, той си е ;D
Гаврата си има история. Първоналачно ей тъй реших да му направя очите огромни, защото и без това само се пули.
Останалата модификация е за това, което ми беше и сигнатура за около ден:

Но определено се гордея много със сегашната си сигнатура, не че е кой знае какво. Снимката е кофти, много голямо ISO и затова не можеше много да се направи с нея

Мерси, Йо, а аз не правя Джек на маймуна, той си е ;D
Гаврата си има история. Първоналачно ей тъй реших да му направя очите огромни, защото и без това само се пули.
Останалата модификация е за това, което ми беше и сигнатура за около ден:

Но определено се гордея много със сегашната си сигнатура, не че е кой знае какво. Снимката е кофти, много голямо ISO и затова не можеше много да се направи с нея

Публикувано: 09 January 2009 - 04:18 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 13 January 2009 - 06:42 PM
Аз въобще не можах да си инсталирам CS3, беше по-интелигентен от мен явно.
Публикувано: 01 February 2009 - 08:30 AM
Една снимка, която не е моя и обработката (грим, фотошоп) не е моя, а на автора Nikey, по идея и за за фондация "Четири лапи" и тяхното послание "Това е престъпление". Само синчето е моето.