Уважаема
Zin, отново ще ти отговоря, че лицето Цветелина Димитрова, тоест аз, не е нито съсобственик на хендлерска школа, нито международен съдия, за да ме обявяваш като такава, макар че не виждам нищо лошо в това ако е така и едва ли ако беше истина щях да го отричам.
Опитваш се да цитираш неверни постове от Македонските страници във ФБ, които са редактирани от теб преди да ги публикуваш тук....
Цитат
Предавачи ќе бидат Г-дин Антоан Хлебаров, искусен одгледувач и меѓународно познат судија, а воедно и соспственик на школа за хедлинг од Бугарија Г-ѓа Цветелина Димитрова, искусен одгледувач, познат меѓународен судија и Претседател на клубот за француски Булдози на Бугарија
Аз не съм отрекла, че в Македония ще се проведе семинар, за който ме помолиха да изготвя презентазия за Френски Булдог....
текста и организацията са си абсолютно техни, тоест на организаторите от Клуб Мопс и Клуб Френски Булдог, Македония.
Ето и истинския текст, който повтарям е абсолютно написан от Коста Глигориевски (можеш лично да го попиташ)
Цитат
Предавачи ќе бидат Г-дин Антоан Хлебаров, искусен одгледувач и судија, а воедно и соспственик на школа за хедлинг од Бугарија и Г-ѓа Цветелина Димитрова, одгледувач, судија и Претседател на клубот за француски Булдози на Бугарија.
Од Македонија предавач ќе биде Г-дин Сашо Пешев, долгогодишен одгледувач, судија и член на Стручниот Совет на Кинолошки Сојуз на Република Македонија.
Накратко преведено: "Лектори ще бъдат г-н Антоан Хлебаров, опитен развъдчик и съдия, както и собственик на школа по хендлинг в България и Цветелина Димитрова, развъдчик, съдия и председател на клуб френски булдог в България"
Никъде тук не пише, че съм съсобственик и международен съдия пък видиш ли ти и известен
, а само че съм развъдчик, съдия (има се в предвид клубен) и председател на клуб Френски булдог в България!
И понеже аз също боравя с факти и не обичам неточностите, камоли преиначаване на истини, ще приложа линкове към страниците във ФБ както на самото събитие, така и на въпросните клубове, където е обявено и може да се прочете истинския текст!
семинар
мопс македония
френски булдог македония