Кучето се намира в гр.Хасково , в една циганска махала.Вчера я видях за първи път , дори не вярвах че пак ще я видя, но днес си беше на същото място.Изключително слаба,с впит във врата някакъв парцал(който се е явявал нашийник), с кожен проблем( аз предполагам краста,защото сме имали проблеми с нашите кучета), състоянието й е много лошо.Не беше много изплашена от близоста ми,дори когато й давах храна се опитваше да върти опашка.Мисля си, че или е била "гледана" за зарплод, или е открадната от някаде и държана вързана и гладна-само предполагам.Между другото, не съм на 100% убедена ,че е женско, но това поне видях.
Като цяло съм ограничена от почти всякакви възможности.Имам дете на 1година и 5 месеца, бременна съм в 5 месец, имаме 4 кучета и две котки.Нямам никакво място да я приютя,никакви финанси да започна да я лекувам.Единствено мога да и предложа транспорт.Мисля ,че най-добре ще бъде да я закарам в Старозагорският университет, но липсата на средства ме спира.
Надявам се да намеря помощ тук,каквато и да е.Всички ние знаем колко е трудно сам човек да се опитва да направи каквото и да било.
Благодаря предварително на всички.Ето и снимки.