Историята и до момента на появяването и не е известна,но се беше самоназначила за охрана на един от магазините ни в Сливен,първо като я видях се беше свила на кълбо в единия ъгъл близо до входната вратата...на следващото ходене някой и беше сложил една дрешка да лежи на нея,а не на голия цимент...след известно време се сдоби и с кашонче...хора,които я хранеха не липсваха,но тя е толкова добра и гальовна(почти съм убедена,че някога е била домашна),че беше въпрос на време да попадне на не когото трябва....с още 2 момичета се разбрахме да я махнем по най-бързия начин от там и така-аз отидох и я взех,заведох я за ветеринар,второто момиче плати сметката и,а третото я прибра в тях....Когато я заведох на вета си мислехме,че е в напреднала бременност,но се оказа,че имала кисти на матката,предполагам с кастрцията ще решим проблема,но се разгони и изчакваме да и отмине....Та това е в общи линии...търсим и дом....обезпаразитена вътрешно и външно,задължително ще бъде кастрирана....
Ето и нейното албумче във фейсбук...
https://www.facebook...80407713&type=1
Моля Ви за съдействие за намирнето на нейния човек....за сега желаещи няма.....за съжаление...а тя наистина е много добра и гушлива и много бързо ще се привърже към новия си стопанин.
Шарено "одеалце" си търси изгубената половинка... ....т.е своето креватче...
Публикувано: 11 February 2013 - 11:44 AM
Стискам здраво палци ! И аз винаги се тревожа. Все пак операция си е.
Публикувано: 12 February 2013 - 09:14 AM
Здравейте,малко инфо за тези които се интересуват......та момата е добре,всичко е минало както трябва,вчера като говорих с ветеринарката тя също подкрепи моето съмнение,че е бивша домашна,едно заради благия и характер и начина по който се държи с всички хора и друго,че тези кисти по матката и яйчниците се дължат на хормонални препарати с които бившите и стопани са потискали разгонванията.....
Сега единствено остана да и намерим и подобаващ дом на тази прекрасница......честно ви казвам,такова коте скоро не бях срещала,на работа храня около 10 котки,вече трета година и още една не съм пипнала....големи диваци,личи им от всякъде,че са родени и израснали на улицата,но Лидълче.....си е имала диванче на 100%....
Сега единствено остана да и намерим и подобаващ дом на тази прекрасница......честно ви казвам,такова коте скоро не бях срещала,на работа храня около 10 котки,вече трета година и още една не съм пипнала....големи диваци,личи им от всякъде,че са родени и израснали на улицата,но Лидълче.....си е имала диванче на 100%....
Страница 1 от 1