Подфорум Кане Корсо Италиано тенденциоъно модериране
Публикувано: 23 February 2013 - 05:55 AM
GOD OF TROY
Advanced Member
Група:Потребители
Cene79, в 22 February 2013 - 12:56 PM, написа:
Заболя ли те бузката,Русев?Извинявай!Може да ме напсуваш пак и ще ти мине!Те тия дето имат беден речник си псуват на разсол,няма страшно.
Да питам нещо:този форум да не е собственост на Русев?Защото така както се изразява,"но ми е писнало от лаячи и пе.... тук" се чувствам все едно съм отишъл в тях и пиша по стените в хола му,някак си ми стана неудобно...!!!
И само още нещо:колко скъпо трябва да ми е кучето за да стана и аз "герой",много съм навит?
Слушай ме внимателно ломска свиньо, явно не познаваш шибаната история в която съм точно определил да не закачате семейството ми ,дома ми или нещо свързано с него . Така чче Цвно ли си Мено ли си дето те намеря ще те поря до край ,не ме интересува клуб и клубчета, ти помию се занимаваш с дома ми и бъди сигурен че ще те разпоря бузките, ще те търся и няма да те забравя
Помни ми думите Димитър Русев
Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 February 2013 - 08:14 AM
Публикувано: 23 February 2013 - 10:59 AM
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 February 2013 - 01:19 PM
Публикувано: 23 February 2013 - 01:23 PM
ShiBumi_GirL, в 23 February 2013 - 01:19 PM, написа:
Тук не става въпрос за развъдници, а за личности! Точно от развъдник трябва да се купува куче, тънкия момент е да направиш добър избор за правилен развъдник!
Публикувано: 23 February 2013 - 01:26 PM
Публикувано: 23 February 2013 - 01:29 PM
ShiBumi_GirL, в 23 February 2013 - 12:19 PM, написа:
Въобще не става въпрос за това,става въпрос в какво се превърна подфорума,кой,как и защо го модерира по този начин.
Ние любителите на тази порода искаме място,където да можем да си комуникираме на спокойствие ,със спороветете със дискусиите...а не на всяка крачка да се трие това що не отърва някому.А бълвоча да остава да краси подфорума.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 23 February 2013 - 01:31 PM
Публикувано: 23 February 2013 - 01:37 PM
Това ми предложение е за всички форуми по породи!
п.п. Друг проблем е намирането на такива хора...
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 February 2013 - 02:41 PM
bushkata, в 23 February 2013 - 01:37 PM, написа:
Това ми предложение е за всички форуми по породи!
п.п. Друг проблем е намирането на такива хора...
Точно това ни трябва, дано се намери решение...
Публикувано: 23 February 2013 - 04:17 PM
bushkata, в 23 February 2013 - 01:37 PM, написа:
Е та това е!
На този форум му липсва безпристрастност! Има и известна доза страх си мисля - всеки с някой се съобразява. И да се смени сегашният модератор, ще се избере друг, който пак ще играе по нечия свирка! Външен човек трябва да е - дори да се занимава с някой клуб, да не е с нашия.
Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 23 February 2013 - 04:37 PM
Елинор Рузвелт