Ще помоля ако може някой да ми каже това на клипа дали е мини инсулт....Преди 2 месеца кокера ми(6 години) направи подобна криза , с разликата, че тялото беше извито на дъга и беше обърнала очите, всичко продължава около 5 - 8 мин. Това на клипа ()го направи вчера....предния път ходих на различни ветеринари, всички изследвания са ок, ехография на вътрешни органи - ок е всичко....казаха че не знаят от какво е, можело да е мини инсулт.....а аз се притеснявам много :((( http://www.youtube.c...h?v=7X0_ty5JgmM
мини инсулт? :(
Публикувано: 06 March 2013 - 11:15 PM
Епилепсия?
Публикувано: 13 June 2013 - 08:37 AM
Гледах клипа и трябва да ти кажа,че все едно гледам моето куче.Това е втората статия–прочети непременно ! първата статия от темата за епилепсията и мисля,че ще се успокоиш като мен,че това е епилепсия и да се опитаме да им помогнем,доколкото можем.Това е третото ми куче и за първи път се сблъсквам с нещо толкова сериозно.Няма начин–длъжни сме да не се отпускаме и да се приспособим–моята се успокоява най–бързо след като се изпишка и изака/извинете за директните думи/ и затова я слагам от самото начало във ваната.Така кризата намаля от 1.5часа до 0.5 часа.Успех и не се предавайте!
Страница 1 от 1