Цар е преживял много за своите 2 години. Купен е от "развъдник" някъде извън България. Стопанинът му обаче решава , че няма да го гледа и така той се озовава в двора на строеж, където би трябвало да е пазач. Строежът обаче е спрян преди няколко месеца и хората си отиват...Цар остава там... да умре от глад. Мои познати са успели да го вземат и така се оказа при мен. В плачевно състояние е , слаб, измъчен, изплашен, с белези и въпреки всичко върти опашка и се радва на ласки. Вече десетина дена е при мен и започва да качва килограми, отпуска се малко по малко, но бавничко. Кръстих го Цар, защото той заслужава да е такъв.
Търся му дом , поне приемен. За предпочитане е да е във Варна или някъде наблизо. Кръвните му изследвания са сравнително добри, тестовете му за скрити заболявания са отрицателни.Обезпаразитен е , предстои кастрация и ваксина. Който го иска трябва да е наясно, че кучето има нужда от много спокойствие и внимание- много е страхлив на разходки, трудно е , често спира, плаши се от всеки звук. Има хигиенни навици, но понякога от страх се изпуска и вътре.
За връзка ми пишете на лични или на dr.g.vasileva@gmail.com
Така е изглеждал Цар на строежа

Тук вече е при мен