Декоративни птици
Публикувано: 20 March 2007 - 08:12 PM
Цитат
ники някъде беше споминал че се занимаваш с инкубатори имаш ли за продаване.ама ми трябва малък някъде за около 50 яйца.имали такива?или по малък?
Много ми е трудно така да обясня за цените на инкубаторите според броя на яйцата ,които събира.Някои казват ,че колкото е броя на яйцата ,толкова лева струва(50 яйца - 50 лева) ,ама като се замислиш не е възможно ,нали.Цялата електроника ,вентилатори и т.н. реално си е същата както за 50 ,така и за 500 яйца,разликата е само в обема и броя на касетите ,в които се слагат яйцата.Но в същото време най-скъпото нещо са частите за електрическата система .И в крайна сметка излиза ,че инкубатор за по-малко от 120 лв не може да се направи ,освен някой ако не иска да люпи вече яйца и иска да се отърве и го продава втора ръка.Обема също е важен и по-малко от този ,който е предвиден за около 60 броя ,не може да е по-малък,а в такъв за 60 яйца може да сложиш и 30.Та в крайна сметка ,че иначе дълго може да се обяснява:най-евтиния е 120 лв и е за 50-60 яйца.Един за около 200 яйца пък е 180 лв.

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 March 2007 - 08:38 PM
Цитат
ами мерси за информацията.ще видим с адаша ти какво ще ремиш и ще ти дам отговор дали ще вземем.
Добре.Но трябва да ми кажеш по-навреме ,че нямам готови.Сега нали е сезона и ми ги купиха ,колкото имах и ще ми трябва време за да се изработи

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 March 2007 - 08:45 PM
ники днес ходих при онзи дядо с шабото ама не ми го дава предлагах до 50лв.ама му било падарък и не ми го даде ама аз пак ще го навестявам.купиьмо една шише ракиика.дадох му 3 кофички майонеза.и му казах да си помисли

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 20 March 2007 - 09:42 PM
Цитат
Ники а женските пойни папагали имат ли различни цветове или са само жълтеникавокафеви?
Ами те имат доста мутации- лутино ,опал и т.н.,но са редки.Ще сложа няколко мутацийки по - долу ,а ето ги красавците
Прикачени файлове
-
resized_untitled.jpg (32.83K)
Брой сваляния: 66

Публикувано: 20 March 2007 - 09:43 PM
b)
Прикачени файлове
-
Psephotus_20varius_20opalino.jpg (25.4K)
Брой сваляния: 63