Dog.bg Форуми : Декоративни птици

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (120 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Декоративни птици

#1601 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 April 2007 - 03:26 PM

dosega razglejdah foruma i da vi kaja 4estno sam izumena.... worthy E,takova ne6to sam vijdala samo v stranstvo.Nikigeen--neveroiaten si,brat4e.U nas imam 2 pekineza,zaek,30 kanar4eta,doma6na kukumiavka i doskoro-gorska u6ata sova,no tia po4ina ,za na6e ogromno sajalenie..

#1602 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 03:55 PM

wink Nikigeen,pra6tam ti snimki-da oceni6 skromnata mi menajeria..

Прикачени файлове

#1603 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 03:56 PM

ttova sa mi pekinezite

Прикачени файлове

#1604 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 04:00 PM

a tova sam znae6 kakvo e

Прикачени файлове

• Прикачен файл  sovi.jpg (8.95K)
    Брой сваляния: 67

#1605 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 April 2007 - 04:20 PM

Тези дни се разкарвах по сърбия и малко по македония,един метничар ми вика ела в нас,гледам много декорация.Той пък само диамантени,златни и жълти фазани гледа NNN .Беше заринат от канарчета,но само стандартни.Напразно ме разкарва.Затова пък ми даде 12 яйца от зибраи,черно-бял.Доста добри му бяха bravoS bravoS .Нямах време да снимам волиерите,но до ден два ще ги снимам.Някои гледа ли Теминг и моналия.Гледам има снимки,мисля да си взимам тази година.Ако има някои за продаване от тези породи да казва.И видях някои гледаше султанки,харесаха ми.На кои са. 1super

#1606 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 April 2007 - 04:31 PM

Между другото аз гледам Диамантен ,Златен ,жълтозлатен, кралски, бял, ушат, сребърен, седлов, наполски, сив паунен фазан и този монголския дет бие на черно ,но не ми харесва особено много.Имам бели чернокрили и обикновени пауни,каролинки, маринки,египедски гъски, Смарагдови патици и сума видове декоративни кокошки.
Вкъщи си имам един лабрадор и 2 пинчера и една персийка,като легнат всички в леглото място не ми остава,лабрадора даже ме бута ако не му стига място. super best

#1607 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 04:57 PM

Draac,zapoznai me s toia ot Makedonia,s mnogoto kanar4eta.I az imam mnogo no tarsia o6te...kakvi standartni ima??? 1super

#1608 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 05:03 PM

христос въскресе.добре дошли на всички нови в форума и от мен b) .радвам се че пернатото ни семейство расте постоянно. BEER
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#1609 Потребителят е офлайн   tirex Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:канари<br />папагали<br />гълаби<br />африкански цихлиди

Публикувано: 09 April 2007 - 05:47 PM

Здравейте и от мен , Христос Воскресе . Много се радвам на форума , супер е. Редно е да се представя , нали ..? От София съм и имам няколко пиленца wink
20-тина канарчета , 2 чифта корели , 7-8 чифта вълнаисти папагали , 1 чифт пойни , 2 чифта обикновенни розели , двойка неразделки ... мисля че това е всичко b)
Пак да кажа форума е супер dribble

#1610 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 06:36 PM

добре дошъл и на теб cheers .продължаваме да се овеличаваме 1super
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#1611 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 06:38 PM

Цитат

Draac,zapoznai me s toia ot Makedonia,s mnogoto kanar4eta.I az imam mnogo no tarsia o6te...kakvi standartni ima??? 1super

пишеш че имаш кралски фазан имаш ли за продаване че един приятел ми порача да му търся.искал да ги развъди.
User's Signature

#1612 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 06:41 PM

Цитат

Между другото аз гледам Диамантен ,Златен ,жълтозлатен, кралски, бял, ушат, сребърен, седлов, наполски, сив паунен фазан и този монголския дет бие на черно ,но не ми харесва особено много.Имам бели чернокрили и обикновени пауни,каролинки, маринки,египедски гъски, Смарагдови патици и сума видове декоративни кокошки.
Вкъщи си имам един лабрадор и 2 пинчера и една персийка,като легнат всички в леглото място не ми остава,лабрадора даже ме бута ако не му стига място. super best

сори ама обърках.теб питам.draac.имащ ли за продаване кралски фазани ?
User's Signature

#1613 Потребителят е офлайн   cristalna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 06:17 AM

Добре дошли на всички нови птички и от мен!! super best Като гледам кой какво има, пък аз с едно папагалче..... s) Поне се нагледах на красиви птици!!!! dribble

#1614 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 08:24 AM

Цитат

Ехеееее.Браво!!!Колко много станахме bravoS Да ви кажа честно като правех темата си мислех ,че ще си пиша сам,а се оказа може би най-посещаваната и информационно богата в българското нет пространство super best
Благодаря на Dog.bg за предоставената възможност worthy super best

DRAAC,някъде назад Ванката(soikata) е написал ,че ти е тръгнал на гости в Кюстендил.Всъщност къде ги гледаш птиците?Може ли да се видиме ,да поснимаме?И аз съм от Кюстендил ,ама както съм писал - вече нямам много птици а само малко и сте ги видели по назад .Може да се окаже ,че се познаваме ,въпреки ,че в нашия град не поддържам особено много връзки,е познавам някои хора де wink Фазани монал и на Теминг май преди имаше един човек от Раднево.

Ванка,от кого купи Александъра ,ако не е тайна?
А снимки на султанките имаш ли?

Поздрави на всички victoryVVV
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1615 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 08:46 AM

Цитат

dosega razglejdah foruma i da vi kaja 4estno sam izumena.... worthy E,takova ne6to sam vijdala samo v stranstvo.Nikigeen--neveroiaten si,brat4e.U nas imam 2 pekineza,zaek,30 kanar4eta,doma6na kukumiavka i doskoro-gorska u6ata sova,no tia po4ina ,za na6e ogromno sajalenie..

Чудесни животинки ,Цвети. 1super
Нямам нищо против да поговорим за канарчета.Дай да ги видим твоите.Какви видове имаш?

tirex,здравей,
Дай да видим и твоите пилета cheers
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1616 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 April 2007 - 08:53 AM

Привет на всички и от мен cheers Колкото повече , толкова повече l) victoryVVV Чудесно е ,че ставаме все по-голямо ято dribble и има с какво да се похвали всеки ,а останалите доста добре да ги "зарибим" и присъединим към нас. Така и продавачите на мрежа и арматура ще спечелят l) l) l)

#1617 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 April 2007 - 09:09 AM

Сойката трееше да идва,ама аз му писах че съм много зает,тея дни само по сърбия се разкарвах,са имам работа по кат да регистрирам една кола,да се разправям да си взимам книжката че ми я беха взели,заради 6вепс.Относно тоя от сърбия живее на 10-20 кн от Гюешево.Аз ще го регистрирам утре като му ходя на гости пак и ще можете да си пишете
"цвети.26".Аз от канарчета неразбирам така че той ще ти обяснява.Има интернет в них вчера му показах форума хареса го.
Относно кралските фазани за продаване нямам,тази година ще люпя.
Ако го интересува мога да му доставя двойка от миналата година,но незнам дали ще снасят,понеже ще е малко стрес докато ги докарам.Утре ще звънна на моя колега от лесковец да ми каже цена ако го устройва.

#1618 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 April 2007 - 09:15 AM

Относно папагалите тука има един приятел дет е кажи речи най якия относно гледане,развъждане и избор(породи) на папагали.Толкова никъде не съм виждал колкоот има той.

#1619 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 09:42 AM

Цитат

Относно папагалите тука има един приятел дет е кажи речи най якия относно гледане,развъждане и избор(породи) на папагали.Толкова никъде не съм виждал колкоот има той.

И кой е той?

А кога може да ти видя птиците? victoryVVV
User's Signature

#1620 Потребителят е офлайн   soikata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 12:11 PM

Добре дошли на новите участници и от мен cheers . Тук става вече много интересно 1super . Ники не мога да пусна снимки просто защото дъщерята отнесе апаратчето и няма с какво да снимам сега. Оказва се че султанките са донесени от Чехия преди 4 год. но са без гащи и повече приличат на полската от стр.5-първата но наште са много пъстри в тъмно сиво и бяло.

• (120 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни