Декоративни птици
Публикувано: 23 April 2007 - 06:57 PM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 23 April 2007 - 07:01 PM
Цитат
Аз бих препоръчал във всяко боксче да постави гипсова паничка за мътене и ... проблема е решен, както и 5 см дъска отпред, за да не падат малките преди да имат възможност да полетят!
Успех в развъждането!
Публикувано: 23 April 2007 - 07:02 PM

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 23 April 2007 - 07:04 PM
Цитат
Цитат
Аз бих препоръчал във всяко боксче да постави гипсова паничка за мътене и ... проблема е решен, както и 5 см дъска отпред, за да не падат малките преди да имат възможност да полетят!
Успех в развъждането!
мерси за информацията мисля че слетва ще е по удачно и така ще го направя 1super

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 23 April 2007 - 08:02 PM

Публикувано: 23 April 2007 - 08:21 PM
Да ви се похваля от токачките 3 яйца вече имам ;) само че нз дали ще легнат да мътят

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 23 April 2007 - 08:35 PM
а ти имаш ли някакви преметачи

Публикувано: 23 April 2007 - 09:07 PM
Цитат
Да ви се похваля от токачките 3 яйца вече имам ;) само че нз дали ще легнат да мътят
Защо не вземеш да ги сложиш в инкубатор като станат повече или не ти се занимава?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 24 April 2007 - 02:37 AM
Публикувано: 24 April 2007 - 08:54 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Успех в развъждането!
мерси за информацията мисля че слетва ще е по удачно и така ще го направя 1super
Направи и двете! Гипсовите гнездилки има в себе си и дървесна трина, която е хигроскопична и обира влагата! Летвичките отпред са само преграда!
Публикувано: 24 April 2007 - 08:56 AM
Цитат
По всяка вероятност става дума за високолетачи било то пазарджишки, пловдивски или софийски донек! Пазарджишките са много добри преметачи, но тези им качества остават на заден план, защото целта е висок и продължителен полет, а премятането сваля ятото по-ниско. Из Бургаския регион отглеждат Пазарджишкия високолетач заради премятането, но не съм сигурен, че много държат на цвета.
Публикувано: 24 April 2007 - 11:04 AM
Цитат
Така е права си 1super Снимките ми не са много гаранция ,но дават обща представа b)

Публикувано: 24 April 2007 - 11:26 AM
ото не ми харесват ами нямам възможност да ги пускам да се наслаждавам на полета има много гераци тук и ме е страх на един колега му беше сасипал няколко пилета.
Ники като станат 10-15 мисля да ги сложа в инкобатор за ся са малко но ако легне споиред мен ще е по добре , а ако се измътят в инкобатор като пилетата ли се гледат или някви по особени грижи се полагат?

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 24 April 2007 - 02:33 PM

Публикувано: 24 April 2007 - 05:28 PM
Цитат
Цитат
По всяка вероятност става дума за високолетачи било то пазарджишки, пловдивски или софийски донек! Пазарджишките са много добри преметачи, но тези им качества остават на заден план, защото целта е висок и продължителен полет, а премятането сваля ятото по-ниско. Из Бургаския регион отглеждат Пазарджишкия високолетач заради премятането, но не съм сигурен, че много държат на цвета.
днес приказвах с баща ми става дума за турски дюнеци.знаете ли от къде мога да си намерязащото никъде не съм виждал такива.за това става дума само че с черна човка и около очите е черно
Прикачени файлове
-
normal_Picture_035.jpg (29.16K)
Брой сваляния: 93

Публикувано: 24 April 2007 - 06:15 PM