Декоративни птици
Публикувано: 01 May 2007 - 12:46 AM
Е то си е така както казва сега само истърсъци дето неса попълнили двойките и негодни птици се искарват :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 01 May 2007 - 10:15 PM
малеее, обожавам това време от годината , когато те тресе `яйчената` l) треска. събираш, гледаш, подлагаш, люпиш където ти хрумне или сама животинката си люпи и чакаш ..... направо ми ври нещо в корема от кеф. стискам палци , ники и дано скоро да ни шашнеш super best и на всички желая много късмет с пернатковците и много за продаване и размяна super best wink
Публикувано: 01 May 2007 - 10:21 PM
Явно са високомерни l) l) l)
Публикувано: 02 May 2007 - 12:09 AM
Имам една двойка пощенци за 4-ти път от началото на годината снасят :) и мътят най-добрия ми чифт няма спор

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Публикувано: 02 May 2007 - 10:28 AM
И аз мога да се похваля с първите излюпени /само 2/ сребърни фазанчета. Всичко мъти а какво ще излезе-късмет dribble Вчера първомайско си пуснах голямия александър в кухнята и l) ако жената не ме убие и успея да го прибера в клетката преди да е съборил шкафовете и изкълвал цветята ще ви пиша пак drink
Публикувано: 02 May 2007 - 04:51 PM
хехехе здавеите и аз вече събрах около 20 яйца ама нито една кокошка не ляга и се чудя кво да правя маи ще слагам инкубатор ако продължават така само да снасят апък без да лягат

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 02 May 2007 - 09:13 PM
смарагдови патици
Прикачени файлове
-
album_pic.jpg (262.35K)
Брой сваляния: 85

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 02 May 2007 - 09:13 PM
червеношия гъска
Прикачени файлове
-
album3_pic.jpg (192.2K)
Брой сваляния: 88

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 02 May 2007 - 09:14 PM
антверпенска брадата джинка
Прикачени файлове
-
album1_pic.jpg (212.27K)
Брой сваляния: 89