Декоративни птици
Публикувано: 12 March 2007 - 10:27 PM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 12 March 2007 - 10:38 PM

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 12 March 2007 - 10:50 PM
Цитат
Аааа ама ти не гледай снимките от пазарите.Там всичко е на куп и всеки продава и всичко е временно.Не съм много сигурен.Тази комбинация не съ я изпитвал b) ,но мисля ,че ако е достатъчно голяма клетката ще стане

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 12 March 2007 - 10:53 PM
Цитат
Еииий ,много хубав аватар 1super .На пазара там предполагам такава птица няма да намериш.Истината е на изложби(там обаче цените са високи) или познати,или познати на познати и т.н.,занимаващи се с птици или в крайна сметка - по-сериозна фазанария

Публикувано: 12 March 2007 - 11:13 PM
Цитат
Не това е най-важното,както се казва.Може да пообиколиш,но по важно е да се запознаеш с хора ,които развъждати имат хубава "стока".Стока казвам в смисъл - птици и животни ,а не като средство за печалба(в нашия край казват така и на кравите и овцете и т.н.,тоест всички животни ,които отглеждат у дома.
Та много от тези хора не показват животните си по такива места,а всъщност имат много повече от всичко показано там (в повечето случаи)

Публикувано: 12 March 2007 - 11:20 PM

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 13 March 2007 - 11:29 AM
Аз съм маниак на тема декоративни кокошки ;) Понеже волиерата ми стана готова чак сега имам само петел с две кокошки мини кохини, но се надявам да след месеци когато вече се предлагат да я понапълня с доста различни породи 1super Ще чакам предложения от вас, когато му дойде времето. b)
И за всички маниаци ето един линк с различните видове кокошки:
Породи кокошки
Публикувано: 13 March 2007 - 11:41 AM
Хубав е сайта ,но това е само малка част от видовете b)
Бракел имаше един приятел,той и soikata го знае ,но мисля че ги продаде.Знам още един човек ,който имаше ,но не съм го виждал отдавна

Публикувано: 13 March 2007 - 05:49 PM
Цитат
ами близнаци са ама единия е толкова терсене човек а други я е харабия човек с него винаги мога да се разбера за нещо.обаче с оня тимерут не става.как така едните са по скъпи от другите?

Публикувано: 13 March 2007 - 06:46 PM
Прикачени файлове
-
_BAzANT_20KASZTANOWY_20_ELIOT_.jpg (82.46K)
Брой сваляния: 90