здравейте.искам съвет и помощ за моя вълнист папагал.той е на 3 години и от една седмица стои настръхнал и през повечето време спи.иначе продълажава да се храни но изпражненията му са доста жълти и рядки.дадох му вода с калиев перманганат,защото това прочетох в книжката за папагалчета,но вече минаха 3-4 дена и няма подобрение.ще ви бъда благодарна за съвет.
болен вълнист папагал
Публикувано: 04 April 2013 - 05:12 PM
Хора, колкото и да ми се иска на мен и на всички да ви помогнем животни по телефон, картинка и скайп не се лекуват. Най-доброто което можете да направите е да го заведете на лекар веднага след като забележите нещо нередно, самолечението не води до нищо добро в най-добрия случай може да не го уморите. Това го казвам като бъдещ Вет. забележите ли нещо веднага на лекар иначе ако чакате ще стане по-зле.....

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 04 April 2013 - 09:33 PM
Арагоен от личен опит 9 от 10 ветеринарни лекари не са на ти с птиците. Имам лични 4 познати които искрено си признават че не работят с птици. Питах познат за тези симптоми и предполога Коли бактерилоза. Ти как смяташ? Така или иначе се бавим за папагалчо той ми каза и лекарството, но не искам да ме захапеш за това ще изчакам мнението ти.
Публикувано: 05 April 2013 - 11:55 AM
Почти всичко може да е с тези симптоми, с каква храна го храните, в каква го отглеждате в какво помещение, има ли други животни респективно птици?
Аз нищо друго освен един широкоспектърен антибиотик и нещо общо окрепващо с водорастворими витамни не мога да предложа тъй като незнам какво е....
Какво ви каза лекаря какво лекарство?
Аз нищо друго освен един широкоспектърен антибиотик и нещо общо окрепващо с водорастворими витамни не мога да предложа тъй като незнам какво е....
Какво ви каза лекаря какво лекарство?

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +