парвовироза теста е положителен
Публикувано: 07 April 2013 - 12:55 PM

Публикувано: 07 April 2013 - 02:17 PM
veni94, в 07 April 2013 - 12:55 PM, написа:
Бяха ни дали някакъв антибиотик за 4 дена и това е.Какви са тези лекарства ??Нали целта е да спре да повръща ??Нещо не са му понесли ли на Ерик?
Публикувано: 07 April 2013 - 02:54 PM

Публикувано: 01 May 2013 - 02:04 PM
Публикувано: 01 May 2013 - 02:26 PM
Дано оцелее!

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 01 May 2013 - 02:30 PM
GAG, в 01 May 2013 - 02:26 PM, написа:
Дано оцелее!
Дадоха ми някаква консерва да и давам разредена с вода пише че е диетична с спринцофка. И искам да попитам има ли значение от породата на кучето?
Публикувано: 01 May 2013 - 10:46 PM

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 02 May 2013 - 05:23 AM
ollgy, в 01 May 2013 - 02:30 PM, написа:
GAG, в 01 May 2013 - 02:26 PM, написа:
Дано оцелее!
Дадоха ми някаква консерва да и давам разредена с вода пише че е диетична с спринцофка. И искам да попитам има ли значение от породата на кучето?
Нищо през устата докато не укрепне кучето.За породата и аз не знам.Надежда винаги има,зависи от кучето колко е борбено.Стискам палци за малката дано се справи.Пиши как е малката всеки ден аз лично се интересувам как се справя тя.
Публикувано: 03 May 2013 - 06:12 PM

Публикувано: 10 June 2013 - 02:35 AM
Публикувано: 28 January 2015 - 07:45 PM
Направих грубата грешка да взема куче от нелицензиран развъдник - проблем, който ще изчезне, когато бъдат премахнати всички незаконни развъдници.
Кученцето е хъски на 40 дни. Дадоха ми го веднага след поставяне на втора ваксина. След 4 щастливи дни вкъщи рязко спря да яде и да пие вода и нямаше никаква енергия. Веднага го заведох на вет, където след тестове се оказа, че има парвовироза. Сега вече втори ден е там на системи и под постоянно наблюдение. Силно се надявам да се оправи... Не е имал кръв в изпражненията и до сега е повърнал само два пъти. Дават му антибиотик, витамини и лекарство против повръщане заедно със система глюкоза. Ако някой може да ми вдъхне надежди ще съм много благодарна... След колко дни се вижда подобрение обикновено? Какви са признаците, че оздравява? Стискайте палци...
Публикувано: 30 January 2015 - 11:12 AM
Loverain, в 28 January 2015 - 07:45 PM, написа:
Никога няма да изчезнат всички подобни места, докато има кой да пазарува от тях.
Съжалявам, че спамя не по темата, но опреавдаването с цел сваяне на отговорността от самите нас, ме дразни много.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 January 2015 - 12:07 PM
Не се оправдавам избщо и знам колко е голяма вината ми, но смея отново да твърдя, че е необходимо да има контрол над всеки един развъдник и да последват глоби (ако е нужно). Няма как да накарате хората да спрат да купуват животни от обяви на "развъдници" или зоомагазини, поради простата причина, че повечето хора, които не са имали куче и решат да си купят такова не биха се усъмнили в зоомагазин (в мола например).
Публикувано: 30 January 2015 - 12:32 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 January 2015 - 12:48 PM
И няма да изчезнат докато българина не се ограмоти откъде се взима куче....и оправданието не е щото никога досега не са имали куче,а щот нали трябва да прилича на породисто ма пък да е евтинко

Публикувано: 22 February 2015 - 09:51 PM
Много се надявам кученцето ти да се оправи! Няма как да знаеш от къде го взимаш- всеки изхожда от факта, че иска здраво и жизнено куче за семейството си, а и тази тема не е за това! Моето мъниче днес беше хоспитализирано със същата диагноза.. :( Много ми е мъчно, в момента е на хидратиращи вливания-натриев хлорид, глюкоза и електролити, плюс серума ( който подозирам е антивирусно)! И на мен не ми дават надежди, за да не ме подведат... Обясниха ми и всички постоздравителни негативни последици.. Много гадно ми стана! Надявам се да се похвалим със здрави кученца накрая, но процеса не е лек.. Ужасен, ужасен вирус... :(
Публикувано: 22 February 2015 - 09:51 PM
Много се надявам кученцето ти да се оправи! Няма как да знаеш от къде го взимаш- всеки изхожда от факта, че иска здраво и жизнено куче за семейството си, а и тази тема не е за това! Моето мъниче днес беше хоспитализирано със същата диагноза.. :( Много ми е мъчно, в момента е на хидратиращи вливания-натриев хлорид, глюкоза и електролити, плюс серума ( който подозирам е антивирусно)! И на мен не ми дават надежди, за да не ме подведат... Обясниха ми и всички постоздравителни негативни последици.. Много гадно ми стана! Надявам се да се похвалим със здрави кученца накрая, но процеса не е лек.. Ужасен, ужасен вирус... :(