Цитат
По основната тема нямам какво да добавя освен изложените от мен аргументи - струва ми се, че и повечето от продължаващите да пишат също нямат какво да добавят.
Това, което искам да кажа е към модераторите - решението единствено да се модерира расисткия текст на потребител
In4et0 потъква всички правила на този форум.Има ли място в дог.бг потребител, който приравнява негрите с животни? И как да разбирам, че този потребител не просто не е баннат завинаги, а няма дори едно предупреждение?
Към потребител
In4et0: не се обръщай към мен, не ми пиши, не ми отговаряй, не чети съобщенията ми. Те са насочени към Хора.
Твой, НЕГЪР.
ПП - сега видях, че
тук са зададени същите въпроси. Очаквам своевременен отговор.
Добрее, ще си "играем" на правила.
Не пишеш по темата! Да ти се изтрие ли постът?
Няма да се оправдавам за написаното от мен, защото вече е изтрито-без предупреждение. Ако толкова искате да имам бан, пишете на лични, не в тази тема защото се отклонявате от нея! И що се отнася до въпросния бан-мисля, че модераторът е преценил, че съм заслужила да пиша в този форум, заслужила съм си да остана тук, познава ме и знае, че обичам кучетата и имам страст към тях-вероятно повече от вас. Ако имате нещо към мен пишете на лична. insult, ако искаш да не ти чета и да не ти пиша не пиши b) Аз съм потребител на този форум, чета пиша, включвам се в темите както и когато си посикам. Случва ми се много рядко да нарушавам правилата. За толкова години в този форум много съм писала, много съм научила и ще продължавам в същия дух. Искам да се извиня за всичко, което съм написала в темата, което не е за тук и да кажа, че това няма да продължи. Това е последното ми писание тук извън темата. И нека продължа:
Всъщност доста пропуснах накрая, но малко по-късно ще прочета пропуснатото, само искам да вметна, че при догото наистина нямат значение ушите при ловът. Обикновено при лов пострадва тялото. Всъщност мисля, че купирането на ушите при догото тръгва още от стаааарите бойни кордобски кучета, които са използвани преди да се измени породата като основа. Всъщност дори не се бях замислила защо се купират ушите при догото, но така ги е създал Д-р Мартинес и аз съм за да продължат да изглеждат така, за каквито са създадени. Всъщност да, не намирам някаква наложителна причина за купирането на ушите, но така са създадени тези кучета. Ами по този начин ние променяме породата-а мисля, че д-р Мартинес е разбирал много повече, от хората, които искат да променят стандарта на породата да бъдат с уши. Догото все още има стандарт, не променен и пише,че трябва да бъдат купирани ушите. Но при другите породи. Не зная кой е създателя на ротвайлера, но щом е създаден да няма опашка, защо ние, които сме по-големи разбирачи сме решили да не ги режем. АМи такова е мойто мнение. Докато има различни мнения, ще има и различни действия. Няма да се карам с някой, за това, че съм решила да купирам ушите на кучето си. Ако някой иска да го прави-без мен. Въпреки,че в холандия има доста голям напредък, все по-малко кучета с купирани уши има. За мен не е напредък, но спрямо тяхното мнение....
Поздрави!