От вчера Хера е на хотел.Летящ старт - 100 лв :)- всички тестове за инфекциозни , гиардия и дирофилариоза ,ПКК ,преглед ,ваксина , гориво.. Добре че си беше кастририрана от екото..
Кучката е много хубавичка, малка ,19кг (непрекъснато и видах Джилда вчера ,така ми прилича на нея.. ). Гали се ,иска да я милват ,раздава целувки.:) Родена е ноември 2009 г.
За съжаление имаме индентичен случай като с Джинджър - животът на синджир с двата основни проблема - да се научим как се ходи на повод и че не се пикае където живеем...Гери ще ги мъчи проблемите като се опознаят.
С кучета никога не е общувала , нека малко си почине и ще ходя да започваме социализация. Обаче котките ги знае ,явно са щъкали съсeдски, докато е висяла на онзи проклет къс синджир и определено са си врагове.
Та измъкнах я, започваме вкарване в релси и търсене на дом . Знам ,че има много,тежки случаи,нуждаещи се от помощ ,но ще съм благодарна на трохички ,защото тя ми става трето подопечно куче ,с което юнашки съм прехвърлила лимита си от финансови възможности.:(