Бяло Швейцарско Овчарско Куче
Публикувано: 12 May 2008 - 08:07 PM
Защо?Мен пък много ви харесват. :wub: Ох дано да мога да го видя този Неро разкошен е. :yahoo:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 13 May 2008 - 12:02 PM
Цитат
Ха-ха... това като комплимент ли трябваше да го приема? ;D
Ще пусна снимки по някое време. ;)
Ще пусна снимки по някое време. ;)
точно комплимент си беше(или поне го замислих така)
пп:айде чакаме снимките ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 04 June 2008 - 01:58 AM
Как така стига толкова я давай още :blink:
Публикувано: 04 June 2008 - 04:11 PM
Мен лично ми приличат повече на сибирски лайки някак си първо главата не им отговаря на пропорциите на немската овчарка второ крупата доколкото виждам не им е под наклон около 23 градуса. :- И да не си помислите сега че имам нещо против породата,в никакъв случай просто казвам че не ми прилича на немска овчарка по нищо. B)
Публикувано: 04 June 2008 - 08:25 PM
Това е бяло швейцарско овчарско куче. Другото му име е бяла немска овчарка. По-назад в страниците сме сложили стандарт на породата. Прочети я и тогава кажи какви са сходните им белези с немското овчарско куче ;).
И моля без заяждане :P.Също не приемай и моя пост като заяждане. Всеки е свободен да изразява мнението си. Едни харесват едни породи, други- други.
Не виждам абсолютно никаква прилика от тези две снимки:

Поздрави! B) ;)
И моля без заяждане :P.Също не приемай и моя пост като заяждане. Всеки е свободен да изразява мнението си. Едни харесват едни породи, други- други.
Не виждам абсолютно никаква прилика от тези две снимки:

Поздрави! B) ;)