- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
ПРОБЛЕМ С ФОРУМА
#1 Guest_СНЕЖАНКА_*
Публикувано: 21 April 2013 - 09:33 PM
Не мога да влизам във форума. И не само аз - май доста хора са така. Ако не съм логната - мога, ако се логна - не. Изписва ми това:
"forum.dog.bg Driver Error
There appears to be an error with the database.
If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.
You can try to refresh the page by clicking here".
Само тук могат да пишат нерегистрирани, за това моля, някой да пише в Проблеми с форума и да даде линк към тази тема тук.
Идея нямам кой ще оправи проблема, но все пак да опитаме?
Благодаря.
"forum.dog.bg Driver Error
If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.
You can try to refresh the page by clicking here".
Само тук могат да пишат нерегистрирани, за това моля, някой да пише в Проблеми с форума и да даде линк към тази тема тук.
Идея нямам кой ще оправи проблема, но все пак да опитаме?
Благодаря.
#9 Guest_Coolice*_*
Публикувано: 23 April 2013 - 07:50 AM
Определено има проблем с форума.При логване ми дава същата грешка , която е изписана по горе.
Успях да публикувам мнение .Отидох на тамата , ново мнение - написах си мнението и сле това публикувай и ми даде същата грешка.Сега като влезнах мнението ми беше публикувано.Най - интересното е , че в онази тема по някакъв начин ми позволи да влезна в ника си , но в тази тук не.
Успях да публикувам мнение .Отидох на тамата , ново мнение - написах си мнението и сле това публикувай и ми даде същата грешка.Сега като влезнах мнението ми беше публикувано.Най - интересното е , че в онази тема по някакъв начин ми позволи да влезна в ника си , но в тази тук не.
Публикувано: 23 April 2013 - 07:54 AM
Сега пък ми позволи да се логна отново , но пак ми изписа тази грешка.
You can try to refresh the page by clicking here
«Return to the index
forum.dog.bg Driver Error
«Return to the index
«Return to the index
forum.dog.bg Driver Error
«Return to the index
#11 Guest_грима_*
Публикувано: 23 April 2013 - 09:22 AM
Аз продължавам да имам проблеми. Сега по някакво чудо явно успях да отовря изобщо форума, но ако реша да се логна ми дава отново греда!
Нямам идея дали някой се е заел с проблема, но ако не е, то просто е добро, бързо и ефикасно решение за това форума да умре завинаги.
Дразнещо е!
Нямам идея дали някой се е заел с проблема, но ако не е, то просто е добро, бързо и ефикасно решение за това форума да умре завинаги.
Дразнещо е!
Публикувано: 23 April 2013 - 09:43 AM
Откакто всички твърдят, че имат проблеми с форума си влизам без проблем, от 4 различни компютъра... Дава я тази грешка дето я изписва на всички, но въпреки нея си влизам, логвам се, пиша...
Но да, много хора явно не могат да влязат.
Но да, много хора явно не могат да влязат.
Nothing but the best is good enough!
#19 Guest_Stranger_*
Публикувано: 27 April 2013 - 05:25 PM
Да, и при мен така. Не мога да вляза, щом опитам да се логна и всичко умира.
Иначе buddy, твоя проблем се решава с чистене на кукитата, само че това, което ще постигнеш е просто да можеш да виждаш форума и да четеш, без да си логната и да можеш да пишеш.. освен тук.
Дано някой направи нещо по въпроса, че наистина бая време откарахме така...
Иначе buddy, твоя проблем се решава с чистене на кукитата, само че това, което ще постигнеш е просто да можеш да виждаш форума и да четеш, без да си логната и да можеш да пишеш.. освен тук.
Дано някой направи нещо по въпроса, че наистина бая време откарахме така...
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »