Английски сетер
Публикувано: 21 January 2010 - 01:37 PM
Ами през лятото всеки месец слагаме Фронтлайн,а през зимата пропускаме,защото няма смисъл.За вътрешното обезпаразитяване слагаме на всеки 3 месеца Cestal plus...той доктора ще ти каже какво да и даваш.
Публикувано: 21 January 2010 - 01:50 PM

Тази седмица отиваме на вет, за да каже за хапчета - за жалост само с форума не става

А Бруно е

Публикувано: 21 January 2010 - 02:26 PM

Публикувано: 21 January 2010 - 03:23 PM
Хич не ви засенчва той - прекрасен е, но аз не мога да ги сравня - просто са си красавци и двамата и точка

Публикувано: 21 January 2010 - 03:28 PM

Публикувано: 21 January 2010 - 04:08 PM

В момента водя ожесточена "борба" с приятеля ми. Той не иска да я кастрираме, аз съм твърдо "за". И не знам... тоест знам, ще се боря до последно и ще се опитам да го убедя че това е най-доброто за нея. Стискай палци!
Публикувано: 21 January 2010 - 04:26 PM
..за игрите ще те разочаровам..по вероятно е да си играят с моя,защото Бруно винаги е на каишка понеже е агресивен към мъжки

Публикувано: 21 January 2010 - 04:52 PM

ами неговия довод засега е, че ще осакатим кучето в смисъл че ще стане дебела, ленива, няма да е тя ... :( и тн...
с кутренца и на двамата не си се занимава, кучката не е расова и не виждаме смисъл да я заплождаме - супер безотговорно е към породата, а и въобще една бременна женска си иска посвещаване и според мен, не е за всеки.
Мисълта, че съм дала на някоя гад кучетата ми. - не мога да го понеса и това, няма да ми е спокойно....
Друг довод мой си "ЗА" кастрацията е, че не ми се занимава с глутници тичащи покрай разгонената сетерка, а и знам че ще избегнем заболявания вбъдеще, това ми е най-силния коз....Въобще аз си отстоявам моето и така ще стане.

Публикувано: 21 January 2010 - 06:14 PM
Публикувано: 22 January 2010 - 11:02 AM

снощи на поляната пред блока търча като луда - много харесвам точно това в сетерите - че са неуморни, енергични, фини кучета. Утре в парка ще е търчане до пълно изтощение, за да не иска много игра вкъщи, въпреки че е страшно игрива и постоянно се закача. Сега сменя зъби и пада голямо ръфане

Публикувано: 22 January 2010 - 11:51 AM

Моят като го заведа на гребната в гората..е казвам ти щастието му е изписано на муцуната,просто си личи колко много обича гората,не се спира от търчане,пяна започва да му капе и пак бяга като луд

Публикувано: 22 January 2010 - 12:27 PM

Голям късмет с ангелското му поведение като бебе направо сте ударили бингото. И Брита не прави бели из къщи засега като изключим чехъла ... но само нощем е самичка, през останалото време винаги има човек около нея, постепенно ще я оставяме сама .. .за да си свикне, въпреки че преди да си я вземем четох че тези кучета са много чувствителни към човешко присъствие т.е. не могат без хора около себе си. От наша страна няма пробелм, щото и ние не можем без куче, приятеля ми си има собствен офис и си я води с него през деня

И ние сме на кокали от пресована кожа, но нещо мн не им се радва ... само ако я заиграя с него го ръбка известно време и после го забравя
Публикувано: 22 January 2010 - 12:36 PM

Публикувано: 22 January 2010 - 12:59 PM
Да разкажа една смешна случка от снощи - хапвам си аз 2 препечени филийки със сирене /Бри е хапнала гранулки и е била вече на нощна разходка/, а девойката срещу мен на дивана опитваща се да се докопа до моя милост /аз позиционирана на единия фотьойл/ - или за да се гушка /защото винаги като седна идва да се гуши/ или за да разбере отблизо какво има в чинията. Аз съответно не и обръщам особено внимание, ям си, гледам ТВ и от време на време отбивам опитите и да скокне при мен на фотьойла с едно твърдо "не" /радвам се че "не" - то и действа/. Седи Брита на дивана срещу мен и продължва да ме гледа любопитно. Без опити да се докопа до мен. Само седи и ме гледа. И по едно време като отвори едно ми ти гърло - лай. Все едно ме хока, иска внималние или и аз не знам какво /а досега само един път е джавкала при игра..../. Паднах си от смях.

Публикувано: 22 January 2010 - 10:23 PM

Твоят кучо къде спи?
Публикувано: 23 January 2010 - 08:55 PM

Публикувано: 23 January 2010 - 10:10 PM

и нашето момиче вечер спинка в хола, където си избере - цялата стая е на нейно разположение

въпреки че и на мен ми се иска да я гуша денонощно...
спим си заедно на спалнята само при следобедна дрямка

абе днеска ми стана много странно - като я изведохме в парка на разходка подпикна поне 7-8 пъти сякаш си маркира или е разгонена??!! доста се озадачихме.... и се чудим сега с моя приятел на какво може да се дължи това - мъчника е все пак, а освен да маркира територия?