Dog.bg Форуми : Малък ли е още или го е страх?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Малък ли е още или го е страх? Проблем с други кучета Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   Z. Peev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 August 2013 - 02:20 PM

Здравей,

Не съм в позицията да бъда арбитър в спорове, в които съм по-малко компетентен от участниците. Това, което мога да кажа е, че изчетох всичко, което и ти и останалите писахте без да обръщам внимание, кой точно е автора на казаното. Както казах и преди, ВСИЧКИ ми бяхте полезни с различни гледни точки и богат опит. И съм ви много благодарен за това.
Радвам се на напредъка на малкия, както съм и щастлив, че станалото с него затвърждава чуждия опит в тази сфера.

По случая с проблемното минало на малкия обаче се оказа прав. Сега, след като и на мен са ми известни тези подробности, които ни бяха спестени, нещата звучат съвсем логично. С търпение и постоянство мисля, че ще оправим всичко.

То кутрето е просто златно! Дори с такива некадърници като нас пак се държи прилично и попива команди, пък като мине и през нечия професионална школа, вярвам, че ще има още по-добри резултати. След две седмици смятам да тръгнем и на училище. Доста неща ни се струпаха като ангажименти, иначе и това щеше вече да се е реализирало.

Още веднъж, мерси за помощта и мненията и се надявам и занапред да черпя наготово от чуждия опит! :)

Поздрави!

прикачвам малко илюстративен материал... ей така...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни