ВЕТЕРИНАРИ УБИЙЦИ В ПЛОВДИВ!!!! ВЕТЕРИНАРИТЕ - УБИЙЦИ в ПЛОВДИВ - ВАЖНО!!!

Публикувано: 04 June 2013 - 09:56 PM
Искам да Ви предупредя като любител на животните - НЕ ХОДЕТЕ ВЪВ Ветеринарна Клиника ЗАРАВЕТ (Провет) в Тракия на ул. Цар Борис 7.
За нищо на света не ходете там, нито по спешност, нито по никакъв повод!!!
Искам да споделя горчивия си опит от д-р Тодор Калинов, д-р Янко Тодоров и д-р Веско Желязков - убийци на кучета и котки!! Безкрайно некомпетенти доктори, които за съжаления практикуват.
За малко да убият кучето ми, което беше диагностицирано с погрешна диагноза....Живо и здраво кученце се поболя от антибиотици и други придружаваши лекарства....
Тази клиника е една машина за пари.....която край няма. Искаха да ми каталясат кученцето за 500лв и ме заплашваха, че ще умре ако не продължаваме да взимаме лекарствата от тях, и да отидем пак и пак за изследвания....докато кученцето ми бавно гаснеше.....а го заведох живо и здраво на един профилактичен преглед.. Виждайки, че няма как да изкарат пари, го изкараха болно, а на него му нямаше нищо!!! После разбрах от една позната, че всичко там е с цел ПЕЧАЛБАРСТВО, и всичко правят за пари......схемата е да ти каталясат кучето и после да тръгнат да ти го вдигат на крака и....уж са ти го спасили!!! И това за 1000 - 1500лв на КЛИЕНТ (както те казват).
Моля ви хора, не ходете там....ако Ви е мил живота на кучето/котето Ви!!!!!!
Предай нататък!

Публикувано: 04 June 2013 - 11:06 PM
Вадят от нищото нещо....за да могат да се захванат за него и особено като видят, че плащате навреме....ще го изкарат и на умиране, за да му бият инжекции и да Ви продават лекарства и кръвни картини по 70лв!!!!
ако милеете наистина за животинчето си, не го водете там!!!

Публикувано: 05 June 2013 - 12:00 AM

Публикувано: 05 June 2013 - 09:10 AM
 никога повече ! ! !
 никога повече ! ! ! Ние живеем в Тракия и сме пациенти на Д-р Коко, който е в Кичука!
Случая беше преди 4 години! Бяхме за нова година на хижа и се върнахме с кашлица и привидно не му беше добре на кучо! Тъй като ни беше по-близо в Тракия решихме да идем там .. То не бяха инжекции, антибиотици .. около 90лв, дадохме за 2 дни! Всеки ден трябваше да ходим сутрин на инжекция, която струваше 20лв. След тези два дни не виждах подобрение и казах на мъжа ми да си го заведем при нашия доктор :) прегледа си го каза,. че е настинал даде ни хапчета, ако не се лъжа бяха около 12-15лв. за цяла седмица и още на следващия ден беше добре!

www.luckydogs.alle.bg

Публикувано: 05 June 2013 - 12:23 PM
 ShiBumi_GirL, в 04 June 2013 - 10:00 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 04 June 2013 - 10:00 PM, написа:

Защо да дава непременно диагноза и доказателства тук във форум ... ти да не си вет. лекар или следовател?!
Може да е клевета, но това е мнението на жената, която има право да си го каже. Тя иска да предупреди хората, а всеки да решава каквото прецени.

JulyVell Siberians

Публикувано: 05 June 2013 - 02:05 PM
Кой ще повярва без доказателства , ние не искаме да ни снима касови бележки и документи, а просто да го разкаже от край до край за да се разбере какво е станало ...
Защото в случея разказвача не го познавам , колко непознати супер убедително са ми казвали това е така а не иначе ,че ако нямам глава на раменете да го проверя мога да се подведа ...

Публикувано: 05 June 2013 - 04:36 PM

Цитат
Ето това ме подразни.Потребителката вет ли е че знае дали лекарите са некадърници?
Като не е за писане тук защо почва?За да обявиш някой за тъпанар и некадърник трябва да си стоиш зад думите и да обясниш всичко с възможно повече подробности.
Пишете,че Ви е поставена диагноза Ерлихиоза и Ви е правен тест,пък после казвате не вярвайте на теста.....

Публикувано: 13 June 2013 - 08:30 PM
както разбирате, не давам подробности за случая от мерки за съображение.
Дали ще ми вяврате или не, изборът си е Ваш. Заведете кучето си/котето си там и ще разберете. Върху кучето ми беше приложена изключителна некадърност, в следствие на което са му нанесени тежки повреди.
Аз смятам да изложа случая в съда, защото ми писна да търпя некадърността и наглата некомпетентност на лекарите в България!!!!! Мисля, че е време да го направим!!!
Наглите лекари не си признават грешката, имам компетентното мнение на 4-ма други ветеринарни лекари, които са абслолютно категорични, че кучето ми никога е нямало това заболяване, което тези са си измислили - с цел ПЕЧАЛБАРСТВО!!!!! Има болест - има приток на пари....пишеха ми лекарствата направо на сметката без да ме питат, кучето ми нямаше никакви симптоми на болно.......беше си ЖИВО и ЗДРАВО, докато те не го съсипаха с лекарствата, които ми продаваха!!!!
МОля, който има подобен случай от тази клиника да се свърже с мен и да подадем колективно жалба и да внесем делата им в съда!!!
Хора, не се страхувайте, лекарите не са нещо непокътнато в България....нека им покажем, че си знаем правата, не да си мислят, че могат да ни мамят и да ни правят каквото си искат и няма да получат нищо!!!!
Нека им покажем, че има закони в тази държава и когато направят грешка не са недосегаеми!!!

Публикувано: 13 June 2013 - 09:12 PM
Пиша това защото най-вече прехвалени и некадърни ветеринари се разпореждат безнаказано със живота на домашните любимци без да ги е страх от това ,че може да сгрешат, да убият някое животно,точно защото става дума за животно......Не си дават сметка обаче ,че това е гадна игра със щастието на хора ,обичащи това животно и приели го като част от семейството си!

Публикувано: 12 November 2013 - 05:28 PM
http://www.provetbg.com/ekip.php

Публикувано: 21 July 2014 - 12:18 PM
п.с. Говоря за клиниката ПРОВЕТ в тракия. http://provetclinic.com

Публикувано: 21 July 2014 - 12:46 PM

Публикувано: 21 July 2014 - 02:16 PM

Публикувано: 21 July 2014 - 02:19 PM

Публикувано: 21 July 2014 - 04:26 PM

Публикувано: 21 July 2014 - 04:41 PM

Публикувано: 21 July 2014 - 05:02 PM
От тази тема не виждам нищо полезно и смислено. Ще ме извините, но повече няма да падам на нивото Ви. Съжалявам, че всички не се включихме дружно да плюем по лекарите. Явно това беше целта на темата.....

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +