Ти да видиш на каква "интелектуалка" съм попаднал да споря. Ама нищо свикнал съм с такива специални индивиди в интернет. Дай боже някой ден хората за които говорим да достигнат твоето ниво, аз лично не бих искал прекалено е високо разбираш ли за мен.
п.с. Дано разполагате с достатъчно интелект да усетите иронията с която говоря за Вас.
ВЕТЕРИНАРИ УБИЙЦИ В ПЛОВДИВ!!!! ВЕТЕРИНАРИТЕ - УБИЙЦИ в ПЛОВДИВ - ВАЖНО!!!
Публикувано: 21 July 2014 - 07:43 PM
Попаднах на темата случайно и прочетох първата страница, признавам си, със зор! Искам само да споделя с читателите тук нещо, което ми направи впечатление преди години. Моя позната ми обяснява колко некъдърни били лекарите в една ветеринарна клиника, щото кастрирали котарака и без да го изчакат да заспи. През цялото време котето било с отворени очи, което според нея е недопустимо, а лекарите, които са допуснали това - най-големите некадърници. Няма да обяснявам повече, защото всеки, който има елементарен опит, знае....Та, няма да е лошо, когато плюете по нечий авторитет, да обясните на хората защо го правите. В противен случай ще се съглася с Шибуми, че това е просто една долна клевета! Поздрави!