Моля да ми кажете ,какво според вас е това куче,Подариха го на пащами в много лошо с-ние.На 8 месеца.казват че е каракачанка
каракачанско куче или? Моля за мнение от познавачи на породата каракачанско куче
Публикувано: 09 June 2013 - 10:28 PM
http://bg.wikipedia....ско_куче Вижте стандарта , напишете в гугъл българско овчарско куче и ще видите ,че няма нищо общо с тази порода .
Публикувано: 10 June 2013 - 09:03 AM
Моля за адекватно мнение има ли ? нещо породисто в това куче.8 месечно мъжко.Историята му е дълга.Дадоха ми го с рахит в първа фаза,каза доктора бяха му паднали предните лапи от там след много перипети и медикаменти калциии и витамини ги вдигна но не на 100%,после хвана микроспориия ,защото били сбаднал имунитет и пак лечение и перипети,чеше се много се накрая му давам низорал дано се оправи но май доктора казва че се превърнало в алергия към храните.
Публикувано: 10 June 2013 - 03:41 PM
meccho13, в 10 June 2013 - 09:03 AM, написа:
Моля за адекватно мнение има ли ? нещо породисто в това куче.8 месечно мъжко.Историята му е дълга.Дадоха ми го с рахит в първа фаза,каза доктора бяха му паднали предните лапи от там след много перипети и медикаменти калциии и витамини ги вдигна но не на 100%,после хвана микроспориия ,защото били сбаднал имунитет и пак лечение и перипети,чеше се много се накрая му давам низорал дано се оправи но май доктора казва че се превърнало в алергия към храните.
Публикувано: 13 June 2013 - 09:22 AM
Не виждам нищо неадекватно в отговора ми ... кучето и грам не прилича на българско овчарско куче - каракачанка .С подробности , козината не изглежда по този начин , главата му е малка , муцуната остра без плътност ушите не седят по този начин ... има си стандарт бе човек и снимчици с които можеш и сам да си отговориш
Публикувано: 13 June 2013 - 10:18 AM
Кучето явно е мелезче,но това,че не прилича на каракачанец не значи ,че единият родител не може да е такъв.Зависи кои гени е унаследило в по-голям процент.Все пак щом кучето е при тебе се погрижи да е здраво,че като го гледам ми се плаче.Да оздравее,па да се заглади малко и съм сигурен,че ще ти е много добър привтел.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +