На улицата ни има ВЕЧЕ две женски кучета, които са мили и добри, но за жалост не успяваме да ги уловим. Тази седмица по-младата кучка явно се разгони и съответно се нароиха ухажори от цялата околия. За съжаление най- яростният мъжкар се оказа немска овчарка, която влачи на врата си синджир и вече 3та седмица обикаля наоколо. Същият тоз хубавец се вмъкна в двора на комшийката ми и уби далматинеца й, а вчера реши да се бие с моето куче.
Хората от улицата много са се нахъсали и искат да убият немската овчарка, както и женските кучета,които редовно привличат селските ухажори.
Разбирам, че животните не са виновни че следват нагона си, но и тази драма не се издържа вече. Да не говорим ,че по цяла нощ не може да се спи, а през деня се пресича улицата с повишено внимание и истерични викове на загрижени родители ( пълно е с деца наоколо).
Съседката с убитото куче онзиден ходи до Богоров ( ще спестя разочарованието й относно частта с осиновяването) и са й казали да се обърне към "някой от общината". Силно се съмнявам ,че в тази община има някой , на който да му пука за подобни проблеми... Има ли възможност да дойде някой от вас и да се опита да залови тези три кучета ( аз съм бременна последен месец и няма да мога да се включа) или да остана с надеждата ,че няма да ги нацелят с лопатите по главата или надениците с карфици ще останат неизядени ?!

Вход

Горе
Цитиране +