Не знам дали има смисъл от темата, аз поне не виждам някакъв изход. Все ми се струва, че трябва да направя, дори и съвсем излишно да е, този опит да запозная и вас с това, което ме мъчи вече два дни Нямам снимка, така че мога само да опиша кучето, което срещнах, връщайки се от с. Кремиковци, преди да вляза в с. Челопечене.Толкова се притесних за него, че забравих даже да погледна пола(май момиче) просто за мен нямаше значение.Първо го видях в събота, нахраних го и тръгнах, нито можех да го преместя другаде, нямаше да оцелее в града, гонено от местните. В неделя сутринта спрях пак, нямаше го , храната я нямаше, тъкмо реших, че случайно е минавало оттам, но на връщане...уви пак там.Оставих цял хляб, вода, едва ли скоро ще мога да отида. Мога подробно да опиша мястото, стига да има някой, който е в близост и се наеме да го потърси.Там горкото е обречено.Черно, съвсем младо, с намеса на някаква порода, може би питбул, навярно и кожен проблем по муцуната.До събота има толкова време, едва ли ще го намеря там, ако оцелее от колите, които профучават и стои и ме чака .На кой му хрумна тази блестяща идея да го стовари сред полето това белязано с червена обичка куче, мога само да предполагам...Това е . 0885716522
Захвърлено куче в нищото След кастрация
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +