Капи и превратностите на съдбата женско кученце търси дом, Варна
Публикувано: 19 June 2013 - 01:55 PM
Здравейте, намерих едно кученце женско,на около два месеца, бездомничко.Вчера приятелят ми забелязал две деца да го мъчат и явно са го захвърлили в един двор при някакъв дядо,който държеше кученцето в кофа с капак...и вечерта го е изхвърлил на улицата..Заведох го на ветеринар,обезпаризитиха го,но за съжаление немога да го задържа за дълго време... Можете ли да ми помогнете да му намерим дом ? Аз съм от гр.Варна.
Писах на Animal Hope Varna, но имали 70 кучета и нямало място...Писах и на Animal Help,Без дом, Bau ,но нямам отговор...Ако и вие знаете още някоя организация да ми кажете да им пиша..но за съжаление мога да я задържа само за снощи и днес през деня,,,за довечера нямам възможност да е при мен и незнам какво да правя :((( Ето я малката
Писах на Animal Hope Varna, но имали 70 кучета и нямало място...Писах и на Animal Help,Без дом, Bau ,но нямам отговор...Ако и вие знаете още някоя организация да ми кажете да им пиша..но за съжаление мога да я задържа само за снощи и днес през деня,,,за довечера нямам възможност да е при мен и незнам какво да правя :((( Ето я малката
Публикувано: 25 June 2013 - 04:22 PM
Привет :)) Ветеринарният лекар каза,че малката има малки лапички и може би ще стане среден размер кученце...Но пак не е много сигурно..Да много е сладинка и е много умничка....за няколко часа се научи къде да ходи до тоалетна,а няма и два месеца :)))
Публикувано: 26 June 2013 - 12:16 PM
Получихме апел за помощ за малко женско кученце, което някакви деца тормозили, после захвърлили в нечий двор, където дядото затворил малката в кофа с капак, след което обаче изхвърлил палето на улицата.
Условията ни не са много подходящи за паленца, но при положение, че няма друг вариант, а и ни улучиха в т.нар. "дупка" - т.е. със свободно място, решихме да помогнем.
Но ... тъкмо потегляхме извън града за 4 дена и нямаше как да я вземем веднага.
Така палето се озовало на стационар в клиника (което не е удачно за малко паленце). Поради тази причина от варненска организация го взели у дома си, докато ни изчакат да се върнем.
Та в понеделник вечер Капи се озова при нас.
Сега да се надяваме, че е здравичка и след карантинния период да премине курса по ваксинации.
Госпожичката е дребничка, предполагаемо ще стане средно куче - 15ина килограма. По несъвсем координираните й движения съдя, че вероятно няма навършени 2 месеца към момента. Много е контактна и жадна за внимание и игри. Не обича да стои сама и държи да го обяви на всеослушание с много звънък глас. Много обича да хапе чужди опашки.
Търси постоянен дом, но няма да откаже и временен такъв.
http://www.youtube.c...em-upload_owner
Условията ни не са много подходящи за паленца, но при положение, че няма друг вариант, а и ни улучиха в т.нар. "дупка" - т.е. със свободно място, решихме да помогнем.
Но ... тъкмо потегляхме извън града за 4 дена и нямаше как да я вземем веднага.
Така палето се озовало на стационар в клиника (което не е удачно за малко паленце). Поради тази причина от варненска организация го взели у дома си, докато ни изчакат да се върнем.
Та в понеделник вечер Капи се озова при нас.
Сега да се надяваме, че е здравичка и след карантинния период да премине курса по ваксинации.
Госпожичката е дребничка, предполагаемо ще стане средно куче - 15ина килограма. По несъвсем координираните й движения съдя, че вероятно няма навършени 2 месеца към момента. Много е контактна и жадна за внимание и игри. Не обича да стои сама и държи да го обяви на всеослушание с много звънък глас. Много обича да хапе чужди опашки.
Търси постоянен дом, но няма да откаже и временен такъв.
http://www.youtube.c...em-upload_owner
Публикувано: 26 June 2013 - 12:25 PM
това това кученце ли е - http://forum.dog.bg/...b4%d0%be%d0%bc/

Публикувано: 15 July 2013 - 08:04 PM
Капи беше набоцкана в петък за ваксинка.
Момичето научи перфектно да изпълнява команда "Седни", чак ме изненада с перфекционизма си.
Освен да сяда по команда Капи умее да хапе крачоли и да не ги изпуска при движение на крачола.
Умее също да джафка, ръмжи и да се хвърля върху батковци и какички.
Момичето научи перфектно да изпълнява команда "Седни", чак ме изненада с перфекционизма си.
Освен да сяда по команда Капи умее да хапе крачоли и да не ги изпуска при движение на крачола.
Умее също да джафка, ръмжи и да се хвърля върху батковци и какички.
Страница 1 от 1