Празно не остава, тъкмо намериш дом на едно.. появява се друго. Това бебе /момиченце/ се появи пред блока ми броени дни, след като изпратих друго куче за Германия. Разбира се вечно недоволните съседи веднага започнаха да мърморят да се махало, защото миришело, носело зарази и т.н... Горкото е пълно с глисти, дадох му хапче за обезпаразитяване, храна, вода... и единственото, което мога да направя в момента е да му пусна снимките с надеждата някой да си го хареса. Кученцето е супер сладур, много игриво и мило, ще стане едричко - има големи лапки. Съдбата му от тук нататък не е розова, ако остане навън...
Поредното нежелано и само бебе куче, София
Публикувано: 03 July 2013 - 04:34 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 05 July 2013 - 11:10 AM
Бебка вече се казва Бети и не е на улицата. Вчера я прибрах при мен, а довечера отива в приемен дом на дворче, където ще остане до 19.07. На 20-ти ще пътува за Германия, отива при Ригсби от тази тема. Германката, която го взе видя снимките на малката и ми писа, че ще вземе и нея и ще й търси там дом.
От днес Бети е чипирана, с паспорт, а другата седмица може да сложим и първата ваксина.
Безкрайни благодарности на grima от форума, която днес дари 40 лв. за пътуването на Бети !!!
Ето малко снимчици и едно клипче от вчера - изкъпана, обезпаразитена, напудрена и много, много игрива :)

Безкрайни благодарности на grima от форума, която днес дари 40 лв. за пътуването на Бети !!!

Ето малко снимчици и едно клипче от вчера - изкъпана, обезпаразитена, напудрена и много, много игрива :)

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 06 July 2013 - 05:23 PM
Бети от вчера е в приемен дом на дворче с още едно бебе кученце. В началото малко се стъписа като я оставих, но после е започнала да си играе с другото бебе и мисля че ще й е добре там
Вече си имаме и паспорт и чип, а на 14-ти ще й се сложи първата ваксина.

Публикувано: 07 July 2013 - 08:17 AM
Да, страхотна мечица е, има невероятни очички
Благодаря ти, Bellboy!

Публикувано: 14 July 2013 - 05:48 PM
Днес ходих да видя Бети. Видя ми се порастнала и понадебеляла
От днес си има и първа ваксина. Много й харесва в приемния дом, дори като я извадихме от дворчето искаше да си влиза пак вътре, страшна игра пада с другото бебе.

Публикувано: 20 July 2013 - 12:56 PM
Бети днес сутринта замина за своя приемен дом в Германия! Може да се премести темата в хубавия раздел. Сигурна съм, че много скоро ще си намери и постоянен дом, защото е прекрасна! На добър час, момичето ми!
Още веднъж благодаря на grima, която дари 40 лв. за пътуването на Бети. С общи усилия и още няколко дарения успяхме да съберем цялата сума за транспорта.
Още едно нещастниче замина към своето по-добро бъдеще!

Още веднъж благодаря на grima, която дари 40 лв. за пътуването на Бети. С общи усилия и още няколко дарения успяхме да съберем цялата сума за транспорта.
Още едно нещастниче замина към своето по-добро бъдеще!

Страница 1 от 1