Бигъл
Публикувано: 09 August 2007 - 10:32 PM
Само ще ви помоля, когато публикувате снимки да намалявате размера им!
Публикувано: 10 August 2007 - 01:00 PM
Вижте колко много е пораснала, вече е почти на осем месеца! b)
Публикувано: 10 August 2007 - 11:24 PM
Цитат
Цитат
Ако няма значение за теб - потърси си в България има и за около 200лв бигълчета.Аз като си търсих куче попаднах на обява тук в dog.bg и се свързах със стопаните и така харесах моята Дара.Никога не бих съжалила ,че съм си взела Дара,за мен тя е по-добра от 1 000 родословни бигъла.Та така...
Но за съжаления няма повече кученца от това кучило,ако се интересувате ще потърся ,но са без родословие. r)
Ако имаш някаква информация съм заинтересувана, благодаря.
[b]Да ,вече имам информация.
От кучилото на Дара е останало едно женско кутре bravoS
Ако се интересувате ще ви оставя телефона,името и мейла на собственичката.
Надявам се нещата да се получат 1super
П.П. - Цената на бигълчето вече е 300лв ,защото му е сложена и третата ваксина wink
Публикувано: 11 August 2007 - 07:57 PM
Аз взех на Чар каишка тип "душач",защото съм щялата в мазоли-какви дребни кучета,а са толкова яки и силни.Поне да пробвам дали ще има подобрение,иначе аз ходя на едната страна,а той си ме влачи на другата просто сме голям смях по улиците,но аз съм си виновна,просто не го учих да ходи редом до мен и сега си му сърбам попарата.
Ето и две пресни снимки,но заради светкавицата и на двете снимки мижи. b)
Прикачени файлове
-
__sjlkjjkl.JPG (85.93K)
Брой сваляния: 89
Публикувано: 11 August 2007 - 08:52 PM
Ама, гледам, че мебелите ви са доста здравички - за разлика от нашите oleeee l)
Публикувано: 12 August 2007 - 10:24 AM

Публикувано: 13 August 2007 - 10:52 AM
Публикувано: 13 August 2007 - 11:38 AM
А, за подарък съм решила да му взема една сестричка, ама да видим дали ще се получи wink
Публикувано: 13 August 2007 - 02:16 PM

В търсене на зайци...l)

Публикувано: 13 August 2007 - 04:49 PM
Сега е много смешна, защото е доста шишкава и със слабички крачета. Сега е на диетка. Впрочем вчера я снимх- с триста зора и направих една хубава снимка. Тя мрази да я снимат- щом тръгна да я снимам веднага се покрива някъде bl)

Тук още не беше осъзнала, че я снимам... r) l) Снимката я направих вчера.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
А тази е съвсем нова- от преди няколко минутки....
Публикувано: 14 August 2007 - 04:28 PM
Прикачени файлове
-
_______.JPG (44.57K)
Брой сваляния: 95
Публикувано: 14 August 2007 - 04:43 PM
Някой дали знае хотев в Сл.бряг,в който да разрешават с кучета,защото няма да има кой да го гледа,пък на кучешки хотел не искам да го оставям.Казаха ми,че се плащало за домашния любимец,колкото и за човек.Имам голямо желание да го заведа на море,знам че там ще ме побърка,но и той ще се побърка от кеф.
И другият ми въпрос е:в жегите вашите кучета ядат ли гранули?Чар не ги яде,но ако има нещо готвено яде и сега му смесвам от нашата храна с неговата и така се договаряме. Поздрави от нас!
Прикачени файлове
-
____1.JPG (66.83K)
Брой сваляния: 94
Публикувано: 15 August 2007 - 09:06 AM
Цитат
Някой дали знае хотев в Сл.бряг,в който да разрешават с кучета,защото няма да има кой да го гледа,пък на кучешки хотел не искам да го оставям.Казаха ми,че се плащало за домашния любимец,колкото и за човек.Имам голямо желание да го заведа на море,знам че там ще ме побърка,но и той ще се побърка от кеф.
И другият ми въпрос е:в жегите вашите кучета ядат ли гранули?Чар не ги яде,но ако има нещо готвено яде и сега му смесвам от нашата храна с неговата и така се договаряме. Поздрави от нас!
Рачо по същия начин отказа да яде гранулите си, но когато са смесени с друга храна ги хапва. така е от май месецл сега му купувам консерва на пурина и смесвам малко с гранулите, но гледам, че предпочита от нашата храна да хапва. cl)
Публикувано: 15 August 2007 - 10:36 AM
Въпросът ми към вас е - смятаме да ходим на море с Дара.Какво да направим - трябва ли да се ходди на вет за някаква ваксина против гъбички? bl) Колко време можем да седим на морето с кучето? s)
Една приятелка ,която има голдън ми каза ,че на нейното куче са се появили гъбички след като се е къпало във водата ,трудно се забелязвали и ,затова не ги осетили от рано.После червенините нараснали и козината на кучето започнала да пада...
Други кучета пък нямат никакъв проблем след като са се къпали във морска/речна вода.Освен само "рядкото щастие" след солена баня.
Поздрави и мерси предварително! cheers
Публикувано: 17 August 2007 - 11:31 AM
Хайде сега със здраве и не се кахърете толкова за кучето, морето и реката. r)
Публикувано: 17 August 2007 - 11:35 AM
Преди ми бяха поверили да гледам едно куче за 2 седмици, докато собствениците ги нямаше. Та бях на морето, не в София и там го водих на плаж след обяд (привечер). Не хвана гъбички и нищо не му стана. Беше пуделче.

Вход

Горе
Цитиране +