Цитат
Ужас, не е за вярване колко се е изписало пак само за 1 ден!
Много се извинявам на модераторите за краткото отклонение, което ще направя!
CROP: ще те помоля само да не говориш за хора, които не познаваш и по този начин да се разваля хубавото настроение на група хора, които по някакъв начин се чувстват като една общност.Сигурна съм, че лично ти не си говорил даже с хората, които така смело нападаше. Аз съм говорила! И точно Станислава Николова и Диана Aнева са говорили с мен с часове, обяснявали- научих от тях страаааааааааааааааааааааааааааашно много неща- преди това имах доста оскъдни познания за бигъла, били са загрижени за мен( без да са длъжни), търсили са ми транспорт за кучо( пак без да са длъжни), интересували са се какво става с мен, отделяли са от времето си, за да ми дават съвети без НИКОГА ДА СЕ НАТРАПВАТ С МНЕНИЕТО СИ!! В тази връзка да напомня на Сани( modena), че има едно списание в мен от Ленка.
Сега искам да помоля за съвет съфорумците! От вчера Блу има секрет в едното ухо и се чеше. Нашият лекар- доктор Борисов, днес не работи. Дали е нещо сериозно или търпи отлагане до утре, за да се посъветвам за ушенце с нашия лекар.
Мисля че няма нужда да се притесняваш.До утре може да изчакаш ;)

Вход

Горе
Цитиране +