Бигъл
Публикувано: 09 December 2008 - 01:39 PM
Нека и аз се включа :)
Бих Ви помолила да говорите/пишете при наличието на факти /както казвате че е редно/и да не си противоречите като използвате само догатки!!!
След като сте убеден/на в това, че нещо не е както трябва - Моля, потърсете нужните инстанции и деистваите!
Аз лично съм разбрала това което ме интересува относно произхода на Оскар!!!
Успех и Ви черпя с по една целувка :wub: понеже днес имам РД :yahoo:
Бих Ви помолила да говорите/пишете при наличието на факти /както казвате че е редно/и да не си противоречите като използвате само догатки!!!
След като сте убеден/на в това, че нещо не е както трябва - Моля, потърсете нужните инстанции и деистваите!
Аз лично съм разбрала това което ме интересува относно произхода на Оскар!!!
Успех и Ви черпя с по една целувка :wub: понеже днес имам РД :yahoo:
Публикувано: 09 December 2008 - 04:34 PM
Цитат
Това направих! А и ти говориш различни неща, предполагам се сещаш ;D
Стига сте смятали хората за малоумни.Ок, аз съм. Но дали и всички останали в този форум?
Цитат
А това изказване е толкова малоумно. Това са малоумни реплики и аз се :huh:отказвам. Май съм поредният.
Цитат
Смятам също, че кучетата не са стока, развъдчиците не са длъжни да дават информация на всеки, а ако предценят, че могат да ви поверят кученце, ще ви дадът и информация, не е притеснявайте..... !!!
За съжаление, кучетата, които се купуват са стока. Одушевена обаче.
Това какво ще преДценят развъдчиците вече не ме интересува :yahoo:
Публикувано: 09 December 2008 - 05:53 PM
Оооо,......толкова дребнавост и песимизъм се изсипа последните дни........
Форума стана като бойно поле: със или без документи......зоомагазин или развъдник
Сигурна съм, че всички те-кученцата залсужават еднакво нашата обич и са най-преданите любимци!
Ама тези следствия , които водиш grand_champion са вече досадни!
Надявам се следващият пост да е някоя весела история съпроводена със снимков материал!
Linu6a, Честит Рожден Ден! :->)
Форума стана като бойно поле: със или без документи......зоомагазин или развъдник
Сигурна съм, че всички те-кученцата залсужават еднакво нашата обич и са най-преданите любимци!
Ама тези следствия , които водиш grand_champion са вече досадни!
Надявам се следващият пост да е някоя весела история съпроводена със снимков материал!
Linu6a, Честит Рожден Ден! :->)
Публикувано: 09 December 2008 - 11:05 PM
Запознайте се с Шанел( Шани) :blink:
На връх Коледа принцесата ще стане точно на 3 месеца( родена е на 25-ти септември) Има двоен празник и я чакат много изненади!!!!!!!
:wub:
п.п. внесена е от сърбия и си има всички документ! Има и още едно мажко кученце което е внесено от същото място, скоро прави 9 месеца! Беше малко по-голямо бебето- на 6 месеца, като пристигна в България. Незнам дали е писало тук?!Ние сме от Банкя.
И едно въпросче, във вашите родословия не пише ли рожденната дата на бигълчетата?! Ние още не сме си получили родословието но го чакаме всеки момент!! И знам че задължително се пише кога е родено?! За нас тя е като член от семейството и даже дядо ми знае кога е родена !! ;D Най -интересното е, че аз съм родена 4 дена по-късно, на 29-ти септември! Май че малко се поувлякох! ;D Надявам се че ви харесва Шани!!
На връх Коледа принцесата ще стане точно на 3 месеца( родена е на 25-ти септември) Има двоен празник и я чакат много изненади!!!!!!!
:wub:
п.п. внесена е от сърбия и си има всички документ! Има и още едно мажко кученце което е внесено от същото място, скоро прави 9 месеца! Беше малко по-голямо бебето- на 6 месеца, като пристигна в България. Незнам дали е писало тук?!Ние сме от Банкя.
И едно въпросче, във вашите родословия не пише ли рожденната дата на бигълчетата?! Ние още не сме си получили родословието но го чакаме всеки момент!! И знам че задължително се пише кога е родено?! За нас тя е като член от семейството и даже дядо ми знае кога е родена !! ;D Най -интересното е, че аз съм родена 4 дена по-късно, на 29-ти септември! Май че малко се поувлякох! ;D Надявам се че ви харесва Шани!!
Публикувано: 10 December 2008 - 11:24 AM
Цитат
Запознайте се с Шанел( Шани) :blink:
Добре дошла Шани!
Нашия Монти е роден на същата дата, само дето е с няколко години по-рано! :blink:
Родословията от Сърбия идват малко по-късно, там имат доста бюрократични формалности и за това се бавят.
Шани да не би да е od Progara?
Публикувано: 11 December 2008 - 02:11 PM
Добере дошли на новите бигълчета! :blink: само радости да имате с тях (*за целта почнете да се радвате на здъвкани неща ;D )
Малко снимки от нас .... ето ми с какво ме 'измамиха' ... предценете сами....

Малко снимки от нас .... ето ми с какво ме 'измамиха' ... предценете сами....

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

Вход

Горе
Цитиране +