Разкошен е с тази шапка и като гледам накрая ви е показал какво мисли за нея (на последната снимка нали на шапката вижда сметката ? )
Бигъл
Публикувано: 17 November 2010 - 01:57 PM
Лола, в 17 November 2010 - 12:34 PM, написа:
Разкошен е с тази шапка и като гледам накрая ви е показал какво мисли за нея (на последната снимка нали на шапката вижда сметката ? )
той ни показа какво мисли за шапката още като му я сложихме, но като видя подаръка бързо забрави, че му е на главата
Публикувано: 17 November 2010 - 11:29 PM
Голям е сладурко и шапката много му отива
Само се надявам, че не е изпапал и найлона на подаръка, защото като видя куче да ръфа найлон и лошо ми става ( някои помнят операцията на Бари точно защото изяде найлон). Иначе се надявам рожденика да е усетил за какво става въпрос и че е имал празник или поне да е усетил нещо по-особено на този ден. Честно казано и ние досега сме празнували и 3-те рождени дни на Бари и той си похапва добре от тортите и подаръците, които са правени специално за него, но дали е разбрал нещо нямам идея
Поздрави на всички!

Vanity of vanities....
Публикувано: 18 November 2010 - 12:14 AM
Лу, снимките на малкия са уникални! Страшно е чаровен и артистичен малкият маймун!
Коце, много сте порастнали - сладурчо златен е малкият!
Публикувано: 18 November 2010 - 12:36 AM
fildi - силно ме съмнява да е усетил празник или нещо по-различно... Просто поредната доза неща за ядене
ето и едно клипче как си разопакова подаръка
Публикувано: 19 November 2010 - 11:43 AM
Да не би това кутре Моли да го упояват преди предаване. Просто не мога да повярвам че бебе бигъл може да стои така кротко в кошницата.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 November 2010 - 12:19 PM
Ставайки дума за предаването , просто изразявайки мнение и на шега " абе тва куче само спи, те сигурно го упояват "
Аз пък наивно си мислех , че малкото си спи ... но сега като се замисля...

Да си обичан е прекрасно, но да обичаш е велико !
Публикувано: 19 November 2010 - 02:27 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 November 2010 - 08:25 PM
Иначе, хора не се притеснявайте за малката. Нали имам копие в къщи, при това мъжле :D. Моя има две фази - или търчи и играе като обезумял измисляйки нова пакост, или спи като заклан. Не знам в колко часа се снима предаването, но ако в часовете, в които го излъчват (към 6-7 и после в 23.30) тогава и нашия, особено след разходка е каталясал и не мога дори да го мръдна. Даже се случва да ям на спокойствие ако е много изморен О.О. Така че, страшно няма =)
Най-вероятно утре ще си направим среща с Блу в южния парк. Ако има хора навити да пишат =)

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 19 November 2010 - 08:25 PM
Иначе, хора не се притеснявайте за малката. Нали имам копие в къщи, при това мъжле :D. Моя има две фази - или търчи и играе като обезумял измисляйки нова пакост, или спи като заклан. Не знам в колко часа се снима предаването, но ако в часовете, в които го излъчват (към 6-7 и после в 23.30) тогава и нашия, особено след разходка е каталясал и не мога дори да го мръдна. Даже се случва да ям на спокойствие ако е много изморен О.О. Така че, страшно няма =)
Най-вероятно утре ще си направим среща с Блу в южния парк. Ако има хора навити да пишат =)

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 21 November 2010 - 01:40 AM
Публикувано: 21 November 2010 - 10:16 AM
LanShot, в 21 November 2010 - 12:45 AM, написа:
А кучето собственост на Рачков и Мария ли е или е на някой друг и просто го използват в предаването си. Питам защото в предните сезони на господарите имаше и други кучета.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 November 2010 - 06:54 PM
Малко скорошни фотоси и от нас - две от парка и две след като е изкъпан - личи му на момчето, че хич не си пада по баните.

Публикувано: 27 November 2010 - 09:42 AM
Публикувано: 01 December 2010 - 04:58 PM
Публикувано: 02 December 2010 - 08:58 AM
А може би и по-дълги разходки да изразходва енергия - например с колело! С бигълите никога не е лесно! Успех!
Публикувано: 02 December 2010 - 10:12 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +