Бигъл
Публикувано: 20 March 2011 - 11:15 PM
PENATA, в 20 March 2011 - 10:03 PM, написа:
Vano предлагам ти една среща в София в някой от парковете за да ме посъветваш за отглеждането на породата Бигъл.Да ми разясниш някои тънкости в отглеждането.

Няма проблеми, нека се пооправи времето и ще се видим. То не е лошо направо една бигълска среща да си спретнем, ама да видим дали ще успеем да се организираме :)

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 March 2011 - 03:38 PM
PENATA, в 21 March 2011 - 03:23 PM, написа:
Благодаря,мм ти от София ли си ? 
Да, от София съм :) Тази събота има бигълска среща организирана от групата във фейсбука "Български бигъл". Ако искаш ела и поговори със стопаните на бигльовците, а и ще можеш да ги видиш на живо
Организира се още една "Бигълска среща" на 26.03.2011 (събота). Разпространете за да се съберем повече хора и бигълчета, тази среща ще се състои отново в София, кв. Хиподрума, "Ритуалната зала" на поляната. Срещата е от 10:00 до когато си пожелаете :)
Публикувано: 22 March 2011 - 10:06 AM
PENATA, в 21 March 2011 - 08:11 PM, написа:
Гери Бъди от развъдник ли го взе?
Или от обява в интернет 
Може и в Борисовата .... само трябва да се организира среща :)
Бъди го взехме от един зоомагазин - изпадна ни по коледните празници. Казвам изпадна, защото още обмисляхме какво куче да си вземем и се бяхме спряли на мопс, но лично аз повече харесвах бигълите и много исках такова куче
Публикувано: 22 March 2011 - 12:02 PM
Gery.Tsolova, в 22 March 2011 - 10:06 AM, написа:
..., но много си го обичаме 
Това е най-важното :) Да е живо и здраво.
А иначе в зоомагазина и родословие от Луната да ви бяха извадили, то щеше да послужи само да ви вземат повече пари.
Родословия от магазини, борси и други тържища за животни не се издават. (това го казвам да не се лъжат хората, ако има искат повече пари за родословно куче, в зоомагазин)

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 March 2011 - 01:05 PM
vano, в 22 March 2011 - 12:02 PM, написа:
Gery.Tsolova, в 22 March 2011 - 10:06 AM, написа:
..., но много си го обичаме 
Това е най-важното :) Да е живо и здраво.
А иначе в зоомагазина и родословие от Луната да ви бяха извадили, то щеше да послужи само да ви вземат повече пари.
Родословия от магазини, борси и други тържища за животни не се издават. (това го казвам да не се лъжат хората, ако има искат повече пари за родословно куче, в зоомагазин)
Да, не веднъж съм го чувала това!
И аз съм на същото мнение. Но хората за пари всичко правят ... от пиле мляко ще извадят стига да си платиш
Ето малко фотосчета да се посмеете

Вход

Горе
Цитиране +