Бигъл
Публикувано: 13 April 2012 - 10:05 PM
Публикувано: 15 April 2012 - 06:38 PM
Да попитам тук нещо колеги за моята /бигьлка/. От време на време си изяжда изпражненията
на какво се дьлжи това. Вече е на повече от 2м с втора ваксина, взехме и витамини но до тук пак го прави от време на време.
Живеем в апартамент и ходи на терасата може ли да е от това че е затворена все още.Имах кокер преди време тои не правеше така
а чакаше да го изведем навьн.
Живеем в апартамент и ходи на терасата може ли да е от това че е затворена все още.Имах кокер преди време тои не правеше така
Публикувано: 29 April 2012 - 09:54 PM
nomak, в 29 April 2012 - 09:24 AM, написа:
Ако се зачета назад в темата 100% ще намеря интересни предложения. Обаче проблема е че те ще са стари.
Затова питам сега
(е този емотикон е много добър)
Затова питам сега
От развъдник, за породата която си избрал или от приют, ако искаш безпородно.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 13 May 2012 - 07:27 PM

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 13 May 2012 - 09:36 PM
TORMENTOR, в 13 May 2012 - 09:15 PM, написа:
Какво става с тази темичка бе хора, нещо слабо качвате снимчици в нея?
Амалия е готина на тия снимки! :) Иване, да не е имала среща от близък вид?
Амалия е готина на тия снимки! :) Иване, да не е имала среща от близък вид?
Още не :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 May 2012 - 01:35 PM
Zdraveite.Dosta vreme tarsihme bigal i nai-nakraq namerihme.Jensko e i e na 2 meseca.Do sega s dashterq mi ne sme gledali kuchence,zatova vi molq da mi pomognete.KAjete mi kak da go gledam.Kolko pati na den trqbva da qde?KADE SHE E NAI-DOBRE DA SPI (PO TOCHNO NA KAKVO)? I drugi takiva neshta za otglejdaneto mu.
Мод: Моля, пишете на кирилица!!!
Публикувано: 16 May 2012 - 02:36 PM
janet_23, в 16 May 2012 - 01:35 PM, написа:
Zdraveite.Dosta vreme tarsihme bigal i nai-nakraq namerihme.Jensko e i e na 2 meseca.Do sega s dashterq mi ne sme gledali kuchence,zatova vi molq da mi pomognete.KAjete mi kak da go gledam.Kolko pati na den trqbva da qde?KADE SHE E NAI-DOBRE DA SPI (PO TOCHNO NA KAKVO)? I drugi takiva neshta za otglejdaneto mu.
Да ви е живо и здраво малкото бигълче.
Относно поставените въпроси, се обърнете към развъдчика, от когото сте го взели. Той ще ви насочи най-добре, а и при положение че развъжда бигли, трябва да е много добре запознат с породата - нейните нужди и характер.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +