Бигъл
Публикувано: 30 July 2012 - 11:17 PM
е интересно да видя обявата. Ако може ми изпрати линка към нея на лично съобщение и аз ще я погледна.
Мисля че знам кои има малки бигълчета в нашия град към момента, ама дай да ги видя за всеки случай...
Публикувано: 01 August 2012 - 08:55 PM
Публикувано: 02 August 2012 - 12:52 AM
Преди да пишете какво си търсите, вземете и попрочетете няколко страници назад и ще си отговорите сами на въпросчетата. Само преди седмица или две писахме че няма мини и незнам си какви бигълчета, че не е хубаво да си вземате кученце от случайни места, че това крие редица опасности и т.н. Моля ви се четете преди да пишете, защото някак си е тъпо да се повтарят едни и същи неща във всяка втора страничка от форума. Нищо лично, просто от тук натам аз няма да си казвам мнението по подобни въпроси - щото писва...
Публикувано: 21 August 2012 - 03:47 PM
Ще се радвам ако споделите мнението си.
Публикувано: 26 August 2012 - 01:28 PM
Theodora, в 21 August 2012 - 03:47 PM, написа:
Аз лично не смятам че куче с много добре изразен ловен инстинкт като бигъла
би съжителствал добре със каквото и да бъде там дребно домашно животинче, но на
вас и на всеки друг нищо не би ви попречило да опитате и да видите какво ще последва...

Ванка, как ти се струва тази подрастваща биколорка - харесва ли ти?
Публикувано: 26 August 2012 - 01:39 PM
TORMENTOR, в 26 August 2012 - 01:28 PM, написа:
Theodora, в 21 August 2012 - 03:47 PM, написа:
Аз лично не смятам че куче с много добре изразен ловен инстинкт като бигъла
би съжителствал добре със каквото и да бъде там дребно домашно животинче, но на
вас и на всеки друг нищо не би ви попречило да опитате и да видите какво ще последва...

Ванка, как ти се струва тази подрастваща биколорка - харесва ли ти?
На този етап добре :) Макар че аз не си падам по модерните напоследък бигли с големи уши :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 11 September 2012 - 09:36 AM
Публикувано: 25 September 2012 - 10:12 PM
Публикувано: 26 September 2012 - 09:45 AM
Всичко друго като приказките от сорта ма видите ли вие, то е от еди си къде в чужбина, а пък родителите
му са еди си колко готини и т.н. са празни приказки и не доказват че кучето ви което мислите за бигъл всъщност
е истински такъв, а не просто някакво си там бигълоподобно шарено и игриво кученце с клепнали ушета!
Публикувано: 26 September 2012 - 09:55 AM
Само дето за расовото се инвестира 5-10 пъти повече пари от колкото за ефтинкото или пък дори подареното. Не забравяйте че кучето се взима за да живее със собствениците си поне около 8-10 години и вие ще искате то да е живо и здраво през това време и да не ви създава излишно неприятни емоции със своите си здравни проблеми. Така че мили хора, не подценявайте родословието и здравните тестове на родителите - щото съм се нагледал на много трагедии в следствие на необмислени покупки на ефтини кученца от обяви или от лъскави зоомагазини...
Публикувано: 26 September 2012 - 10:29 AM
Голям бизнес - сериозно ей. Построихме палати, караме лимузини, децата ни учат в най-скъпите университети - ехеее, развъдчик да си на тоя свят. И винаги се чудя защо никой не вади 1000 лв да си вземе родословна женска и да се потопи в големите пари, започвайки да произвежда родословни кученца. Странно нали?. Лесно е, не се изисква голям начален капитал, а после парите текат като реки...
п.п. От де извади тая снимка на брата на световния :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 26 September 2012 - 12:19 PM
Публикувано: 26 September 2012 - 02:24 PM
Форумът нито е клубен, нито е мой или на Торментор, за да се съобразявате с нас. Който иска може да си качва каквото си иска, ако не противоречи на правилата му.
Не ми се иска темата да потъне в 10-та глуха и затова си понаписваме туй онуй с Торментора :), но не очаквайте от нас да напишем неща от рода на колко е миличка, дайте да и намерим жених, щото може да се разболее, ако не роди, а момчето трябва да стане мъж
Също така не си спомням да съм отказал съвет или помощ на някой с неродословен бигъл, само поради факта че е неродословен такъв. Ако има някой който се чувства засегнат или обиден нека каже.
Даже ако погледнете в клубния форум, ще видите че в раздел Нашите любимци темички са си открили и собственици на неродословни бигли. Не съм видял някой от клуба да се е отнесъл грубо с тях или да ги е нахокал.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 26 September 2012 - 03:31 PM
Публикувано: 27 September 2012 - 02:03 PM
vano, в 26 September 2012 - 10:29 AM, написа:
Ch.Szephegyi-Szimat Virgonc
Какво бе Иване, не те кефи ли брата на Ванилка и Ууудс?
Той също е титулован и мисля е европейски шампион, не по-малко
стойностна титла от световните такива на брат му и на сестра му! Ха, ха, ха...
Публикувано: 27 September 2012 - 02:18 PM
TORMENTOR, в 27 September 2012 - 02:03 PM, написа:
vano, в 26 September 2012 - 10:29 AM, написа:
Ch.Szephegyi-Szimat Virgonc
Какво бе Иване, не те кефи ли брата на Ванилка и Ууудс?
Той също е титулован и мисля е европейски шампион, не по-малко
стойностна титла от световните такива на брат му и на сестра му! Ха, ха, ха...
Напротив, много ме кефи даже. В някой отношения го харесвам повече от брат му.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +