TORMENTOR, в 06 February 2013 - 02:47 AM, написа:
Явно човек трябва да седи пред компютъра и да обеснява на всеки по отделно!
Абе не разбрахте ли хора, че измамници в тоз интернет има всякакви и юе те търсят точно е
такива точно балъци като вас - не достатъчно просветени, наивни и търсещи все нещо дето го няма...
Колко по-малък да е един бигъл от това дето е заложено в стандарта на породата, то да не е морско свинче?
Я по-спокойно ве пещерняк... Я се дръж малко тиквеник. Аз не ти говоря, че съм тръгнал да купувам кучето и някой ми е казал, че има мини бигъл и съм готов вече да го купя.. Аз говоря за човек от форума, който е написал, че има такава порода и нито е продавач нито купувач - човека просто споделя мнение и аз се интересувам от това мнение за това питах. Нали за това е форумът да се пита и да се изясняват нещата колкото пъти трябва ! А ти явно си някакъв умствено изостанал, който не желае да си споделя мнението и да помага на хората с информация - за това по-добре да си беше замълчал с простото си мнение и да беше оставил някой по-компентентен и с желание човек да отговори по темата вместо теб....... Аман от такива хора като тебе, които си знаят работите ама ги мързи да обесняват. Щом си в този форум и пишеш по темите на хората, които питат въпроси (ЗА ТОВА Е ФОРУМ ДА СЕ ПИТА АКО ЩЕ И 1000 ПЪТИ, ЩОМ ПРЕДИ ТОВА НЕ Е ИЗЯСНЕНО ТОЧНО) интересуващи ги отностно избор за 10 години напред, значи ще отговаряш като човек.. Ако не искаш да отговаряш просто си подмини въпроса все едно не си го видял... Ееее ебахти важния тип. Айде отивай да си пиеш валерияна и да се успокояваш.. Пубер недорасъл.. в 3 часа през ноща ще ми пише теми.. Явно игрите ти идват в повече. И следващият път някой като пита въпрос в тази подтема ако не си готов да му отговориш, така че да му помогнеш - по-добре не пиши.. Такива "балъци като нас" не искам да слушаме тъпите мнение на тъпанари като вас....