Бигъл
Публикувано: 13 October 2013 - 04:26 PM
Alma_Sola, в 12 October 2013 - 04:09 PM, написа:
Сладурана

Как расте като гъбка...
Alma_Sola извини ме,доста работа имах през седмицата,сега в почивните пък ходихме с диването на язовир Батак да се разходим преди да стегне зимата но бях разровила архива и ти поствам снимка на Ло-петнистия нос,докато имаше такъв

Публикувано: 14 October 2013 - 10:12 AM

Лола, наистина расте като гъбка, за 1 седмица имам чувството,че е 2 пъти по-голяма. И е най-дебеличката и голяма като структура от всички. Питах жената
дали тази седмица другите не са дръпнали,че да се изравнят, а тя каза: Не, огромна и дебела е и много се гушка!
Супер, че се разхождате!Лола плува ли спокойно вече? (Не че в тоя студ някой би плувал)
Тая ангелска физиономия и петнистото носле искам да ги изям направо!!!!!!!

Публикувано: 14 October 2013 - 10:40 AM
Alma_Sola, в 14 October 2013 - 08:12 AM, написа:

Лола, наистина расте като гъбка, за 1 седмица имам чувството,че е 2 пъти по-голяма. И е най-дебеличката и голяма като структура от всички. Питах жената
дали тази седмица другите не са дръпнали,че да се изравнят, а тя каза: Не, огромна и дебела е и много се гушка!
Супер, че се разхождате!Лола плува ли спокойно вече? (Не че в тоя студ някой би плувал)
Тая ангелска физиономия и петнистото носле искам да ги изям направо!!!!!!!

хехехехехе значи сте като нас,пухкави и гушкави

За плуването не я търси Лола,не обича да се мокри.Много интересно в река и разбира се локви веднага влиза да гази,но от морето много я е страх.Предполагам защото е голямо и мърда.На плажа си стои на прилично разстояние и с нищо не можем да я излъжем да приближи.Докато в реката и без покана влиза,но си стои на плитко.
На аватара ми се вижда как си стои на плажа,отдалече и наблюдава водата с подозрение

Публикувано: 17 October 2013 - 11:56 AM

Малко снимки от нас

Откакто си я имаме Лолка,това,че имаме куче вместо да ни ограничава в пътуванията,се получи точно обратното.
Признавам си,че когато я няма ми е някак недовършена екскурзията,скучно ми е без нея.

Да са живи и здрави хората,които разбират какво са за нас четириногите и ни разрешават да спим в хотели,къщи, да хапваме в заведения с тях.

На морските снимки,обикновено това е нейното място,скрита но все пак наблюдаваща какво се случва.Прави си дупка,ляга си там и не я търсете,а когато няма хора на плажа много обича да бяга по пясъка,на прилично разстояние от водата и страшните вълни

Публикувано: 18 October 2013 - 09:40 AM

А като сте на море къде я държите през деня докато сте на плажа? Или ходите на по-безлюдни плажове и си я взимате с вас?
Сигурно има нужда от сянка...
Това лято на почивката ни имаше едно улично куче което се подвизаваше по крайбрежната и го срещахме всеки ден и го хранехме и си го водехме с нас.
Един ден го срещнахме на плажа точно на брега,един уморен, замаян и като ме видя нямаше силички и да се зарадва даже, само се струполи в сянката ми и аз останах да му правя сянка, а той поспинка
и си почина и така 1 час... Толкова го беше напекло и беше уморен душицата.
Та си мисля... С куче на плаж май трябва задължително чадър през деня.
И аз мисля,че ги плаши морето с това,че се движи и шуми, защото доколкото знам иначе бигълите обичат вода, езерца и т.н.
Предполагам,че понеже и ние не живеем край морето, ще ни липсва смелост

Много е красиво това Лолче, пу-пу!
Какъв и е произхода?
А тази снимка с петнистото носле направо не мога да откъсна очи от нея, изглежда ангеллски-дяволито-жално-гладна!

Публикувано: 19 October 2013 - 05:32 PM
Alma_Sola, в 18 October 2013 - 07:40 AM, написа:

А като сте на море къде я държите през деня докато сте на плажа? Или ходите на по-безлюдни плажове и си я взимате с вас?
Сигурно има нужда от сянка...
Лола винаги си е с нас,никога не я оставяме.Ходим рано на плажа докато няма много хора да потича малко и стоим до един часА следобед.Незнам как е при другите бигъли,но аз му се чудя на това нашето куче,правим сянка носим винаги вода за да я мокрим за всеки случай,а тя в най-горещото време се изтяга на слънце и дори не изплезва език

Публикувано: 22 October 2013 - 02:48 PM

Да са живи и здрави тези,които ви пускат с нея по хотели! Дано и ние за в бъдеще имаме такъв късмет!
Хайде още новини от нас. Започвам да се съмнявам,че е толкова дебела,че жената не иска да ми я показва в цял ръст (нали избрах най-голямата и беше дебеланка, та все ми праща снимки и казва че още е дебеланка,ама не показва...) Дано след няколко дена като я вземем да не заварим бебе бигъл с тяло на пораснал такъв

Публикувано: 05 November 2013 - 07:12 AM