Разбира се,че ще се научи на новото място, просто трябва постоянство!
А за гризането не мога да помогна,аз съм поредната жертва на бигъл
Проблема е,че нашата действа докато ни няма, докато спим, докато не гледаме. Т.е. никога нямаме възможността да и се скараме по време на злодеянието
swenstyle, в 23 May 2014 - 12:23 AM, написа:
някой може ли да каже или да дадде линк с някаква таблица колко тежи бигъл през различните периоди от възрастта си, нашият е мъжки на 4,5 месеца и вече е 9,5 кг, не е дебел, не е дългокрак :)
120420144263.jpg
Много ти е сладко бигито!
Няма такава таблица,тъй като е много относително и при всички се различава според структура, кости и т.н. А и както при всичко,колкото хора,толкова мнения,толкова таблици. Това,към което можеш да се обърнеш е такава таблица:
Моята е женска и на тази възраст беше 8кг. Но е нормално за женска да е по-малко,а и тя самата в онзи период беше слабушка,понеже отказваше да яде и ребрата и леко се виждаха.
Иначе ако сложиш снимка на бигито ти докато не е пльоснато,а право, по-добре ще се вижда,но така не ми се струва да е дебел.
Имай предвид още и че докато са бебета е хубаво да са си имат мазнинки, хубаво е за костите и по-нататъшното развитие.
Важното е да го храните качествено,всичко останало само се нарежда докато растат