Бигъл
Публикувано: 24 December 2005 - 10:17 PM
P.S Ози пожелавам Ви малкият сладур да се оправи и да ни зарадвате със снимки
Ето една старичка снимка на мама-Джина и трите бебета. /едно от тях е Рей !/
My Webpage
Публикувано: 06 January 2006 - 09:21 AM
Днес на Озко ще му слагаме втората ваксина , той още си е с тази екзема , ама какво да се прави , надяваме се да не го мъчи дълго. s)
Поздрави на всички , и ви приканвам да участвате във конкурса "Снимка на месец януари" , все пак биглите са големи чаровници r) super .

Dushko dobrodushko
Публикувано: 14 January 2006 - 10:40 AM
ние с Ози сме добре , вече е по добре екземата му . Обаче е станал много дебел , понеже е супер лаком dribble .
Поздрави на всички и много усмивки .

Dushko dobrodushko
Публикувано: 17 January 2006 - 08:17 PM
дано се спогаждат добре с кокера, котката и папагала ми... кажете вашите бигъли как се разбират с други домашни любимци?
поздрави nok

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 17 January 2006 - 08:53 PM
Цитат
дано се спогаждат добре с кокера, котката и папагала ми... кажете вашите бигъли как се разбират с други домашни любимци?
поздрави nok
моят бигъл е палав, но не и непослушен. Ако е добре разходен и съм му обърнала достатъчно внимание и отделила време за игра е супер добри4ък. Оби4а и да поспива r) , така 4е нямам проблеми. За съжителството нека другите кажат b)

allure&Jack Ray
Публикувано: 22 January 2006 - 07:15 PM
Цитат
поздрави nok
Здравей ние също имаме бигълка,но тя живее на вилата.Водили сме я в София-в апартамент-и мога да те уверя ,че са страхотни кучета и поне моята красавица не беше учена като градските кучета къде да пишка и т. н., но не направи нито една беля. Просто ме събуждаше когато иска нещо. Учудих се от това нейно държание super ! Имай в предвид ,че те са СТРАШНО умни и са с характер-определено! Вземи си бигълче няма да съжаляваш! cheers
Публикувано: 24 January 2006 - 05:04 PM
защо се загубихте...
Публикувано: 27 January 2006 - 02:42 PM
Цитат
ние с Ози сме добре , вече е по добре екземата му . Обаче е станал много дебел , понеже е супер лаком dribble .
Поздрави на всички и много усмивки .
Не защото е лаком, а защото вие му давате повече. oleeee Ако му давате, колкото му душа иска само ще му навредите. Радвам се че се пооправя, сега как е? Кога ще излизате или излизате вече?
Публикувано: 27 January 2006 - 04:18 PM
Между другото , вече се чеше много малко , но пак му пада козинката .
Поздрави
Нели

Dushko dobrodushko
Публикувано: 28 January 2006 - 07:54 PM
Прати му много поздрави от нас cheers
Публикувано: 29 January 2006 - 02:33 PM
Здравейте,
аз също имам бигъл. Казва се Фредерик, на галено Фреди. На повече от 5 години е.
Спешно му трябва да се свърже - разбирай собственика, с Камен Литов и/или Стефан Попов.
Може ли някой ако има телефони техни и/или и-мейл да ми пусне на моя мейл: paneta@abv.bg
Благодаря.
А що се отнася до бигълите - много лакому, страхотни за ловци, както и за домашни любимци, ама трябва да ти стиска да го гледаш. Много верни, най-важното е, че се връщат, където и да скитат. Голями инати... с една дума - не е за всеки. Ама са страшно гальовни и много обичат стопанина си. Много е хубаво за деца.
Публикувано: 29 January 2006 - 06:24 PM
Цитат
www.brfk.org

Вход

Горе
Цитиране +