обилно слюноотделяне и кървящи венци
Публикувано: 09 July 2013 - 03:13 PM
Сега пак е на антибиотик на Рудожил. но пак ще я водим , ест, че на друго място.Между другото правя и промивки с тетра, с бял равнец, но нищо не помага. Посъветвайте ме, моля ви какво още друго. От Бургас съм.Четох и за отзивите за бургаските Вет. Май се спряхме на д-рМитев.клиниката в Зорница. Ако някой е имал подобен проблем...нека коментира.
Публикувано: 09 July 2013 - 03:15 PM
Skyline, в 09 July 2013 - 03:13 PM, написа:
Сега пак е на антибиотик на Рудожил. но пак ще я водим , ест, че на друго място.Между другото правя и промивки с тетра, с бял равнец, но нищо не помага. Посъветвайте ме, моля ви какво още друго. От Бургас съм.Четох и за отзивите за бургаските Вет. Май се спряхме на д-рМитев.клиниката в Зорница. Ако някой е имал подобен проблем...нека коментира.
Публикувано: 10 July 2013 - 09:09 PM
yani4ka, в 09 July 2013 - 11:28 PM, написа:
Кабинетът му е в Меден рудник. Казва се Йонко. Човекът е много внимателен и много грижовен към пациентите си. Но по принцип до сега кучето ни не е имало никакви здравословни проблеми.Няма проблем с дишането, няма секрет от носа. Проб;ема е в устата.Когато и почисти зъбния камък, каза, че няма проблеми и със самите зъби. Здрави са, имала само едно кариесче .А този джоб ? Ако трябва да и извадят зъб, ако трябва два, аз и без това я храня миличката.Сутрин ио вечер си имаме процедури по почистването на устата , после се храним.В момента е на Рудожил 2х2 таблетки ,видимо се подобрява.Ама колко дълго да ги давам?Не знам при пародонтозата зачервява ли се меката тъкан на вътрешната страна на бузите? при нея много се зачервяват. Оххх...посъветвайте ме, моля ви!
Публикувано: 12 July 2013 - 02:29 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 13 July 2013 - 01:59 PM
Бяха ми казали, че рудожила, може да се пие продължително време. Колко точно? Може ли повече от 10 дни? месец?
Благодаря ви много , че ми отделяте внимание !
Публикувано: 13 July 2013 - 02:16 PM
Сетих се за още един добър ветеринар казва се Стоян Георгиев има и страница във facebook клиниката се казва Бивет.Има и адрес и телефон за връзка.
Публикувано: 13 July 2013 - 05:27 PM
Публикувано: 13 July 2013 - 05:56 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 13 July 2013 - 06:00 PM
А Вашият лекар е имал достойнството да каже, че няма да се справи, за разлика от други, които се захващат с неща, от които не разбират и оплескват нещата... Не бих го упрекнала.
Успех на кученцето и на Вас!

Публикувано: 13 July 2013 - 06:07 PM
Публикувано: 13 July 2013 - 06:14 PM
http://www.vet.zoohit.bg/
Публикувано: 13 July 2013 - 06:51 PM
Не препоръчвам д-р Дочев, поради ред причини. Други варианти са клиника Бивет или някой от двамата Митеви.
Честно казано, в Бургас трудно се намира кадърен вет..
Публикувано: 14 July 2013 - 01:48 PM
Вариантите останаха два. Д-р Митев от клиниката в "Зорница" /дано е добър и като стоматолог/ - съпругът ми също е сондирал мнения и май е категоричен в решението си да я водим там и д-р Стоян Николов, до кинио "Септември ", дано не се наложи само да търсим спасение и там ...
Още веднъж благодаря на всички ! Ще ви държа в течение какво се случва. Пак пишете !
Публикувано: 09 August 2013 - 09:35 PM
Знам че не трябваше да отлагаме, но чак днес я заведохме на преглед. съпруга ми избра д-р Митев, дано сме направили верния избор, макар, че лично на мен ми вдъхва доверие/. Та, след прегледа = много силно възпаление на меките тъкани в устната кухина. Би и инжекция, ох сега и забравих името, но каза, че е с бърз ефект, изписа антбиотик и рутаскорбин. Много вероятно е според него да продължим 30-40 дни с антибиотика. Следващия петък сме наконтрола и тогава ще прецени ще сменяме ли антибиотика и изобщо от това как се е повлияла ще прецени как продължаваме., евентуално тогава ще направим снимки на горна и долна челюст.според него това възпаление е вторично, но другата седмица ще каже повече.
ами това е. ако имате мнение, съвети, въпроси... пишете !
Публикувано: 14 August 2013 - 06:53 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 15 August 2013 - 10:38 AM
Нищо , че Вики е на 10г.6м. когато е добре просто си е весела, жизнена , подвижна....бега лае скача...така беше и след кортикостероидната инжекция, ама само за два дни... :(
Аналгин колко дълго мога да давам. Понеже ни го изписаха2х1 табл., ама не ми каза за колко време.
Благодаря предварително !