Дог Бордо
Публикувано: 03 March 2014 - 12:36 PM
Mataka, в 03 March 2014 - 01:50 AM, написа:
Хубаво е, че се самоопредели толкова добре, може би има напредък в твоята... трудно ми е да те нарека.. личност.
Какво става с "късокосместите" ти мелези.. гледам от аватара ти много къс косъм си извадил.

#1104 Guest_Mataka_*
Публикувано: 03 March 2014 - 08:51 PM
Точно ти как ме наричаш слабо ме вълнува не си за важните от мен хора няма и да бъдеш...
Иначе добре кълнеш като дръта циганка на женския пазар... Мислиш им доброто на животните вижда се ;) Добър човек си. Радвам се, че никога не съм те виждал боклуци предостатъчно съм видял в живота си...
На сем. Бъчварови и плюнката си няма да продам. К'во говорим за куче мекераетата на 3 март трябвало да ги избесят всичките не да ги оставят да се въдят
Публикувано: 03 March 2014 - 09:35 PM
Mataka, в 03 March 2014 - 09:51 PM, написа:
Точно ти как ме наричаш слабо ме вълнува не си за важните от мен хора няма и да бъдеш...
Иначе добре кълнеш като дръта циганка на женския пазар... Мислиш им доброто на животните вижда се ;) Добър човек си. Радвам се, че никога не съм те виждал боклуци предостатъчно съм видял в живота си...
На сем. Бъчварови и плюнката си няма да продам. К'во говорим за куче мекераетата на 3 март трябвало да ги избесят всичките не да ги оставят да се въдят
Чети и размишлявай какво точно съм написала, трудно ти е, знам... иска се акъл. И за това кой колко обича животните.. показва се по действията, твойте ги видяхме всички... след някой и друг месец, година само да не ми се наложи да се занимавам с бездомни душици от твойте мелези.. щото съм един много лош човек - не развъждам със съседа да се правя на дива селянка, ей така, защото ми е скимнало или другата логика "защото на мъжкото куче му трябва", а още по-лош човек съм, че търся и помагам в търсенето на домове на кучета озовали се на улицата, заради ей, такива като теб. Д*ба, к'ъв лош човек съм.... ц ц ц ц Виж, обаче към хората съм добра, особено към такива като теб... помията отгоре и да те няма и онова там за тревата и срането, добре ти го казаха celevra, няма да ги повтарям. Брой жълти стотинки, гледай помиярчетата и се моли, заради глупостта ти, безкрайна както казва Айнщайн и е много прав, да няма някоя от горе посочените думички.
И циганите са по твоя край, явно заради това манталитета ти е такъв.
Хайде със здраве!
И вашият тон не е прекрасен! Почивка 1 ден.
мод
Публикувано: 04 March 2014 - 11:37 AM

Почивка за 2 дена.
мод
#1108 Guest_Mataka_*
Публикувано: 04 March 2014 - 04:34 PM
Обяснение на вас точно знаеш ли кога ще тръгна да давам... Смешници
Почивка за седмица.
Следващият път - завинаги.
мод
Публикувано: 07 March 2014 - 11:48 AM
Публикувано: 22 August 2014 - 07:27 PM
celevra, в 20 August 2014 - 11:38 PM, написа:
гошо, какво стана с онова зита питоподобното, което изхвърли на улицата? после и други изхвърля жена ти... сега сте се спрели на тази порода. а кога успя да го направиш млад шампион на българия? я покажи титла нещо...
Публикувано: 22 August 2014 - 10:14 PM
Публикувано: 22 August 2014 - 10:43 PM

Публикувано: 23 August 2014 - 07:04 AM

гоце, имам детектор за простотии и лъжи в джоба и в момента пищи и свети червено, като ти чета простотиите. недей така чиче...
като я даде на приятел да я гледа защо не си я взе след като решихте, че не можете без куче? или и това ще дадете на приятели и после ще яземете други. ааа това струва някакви пари, и. няма да изхвърлиш така.
а като си го дал на приятели защо му се търсеха стопани и подаряваха после в продавалника го продаваха??
а накрая го въди и прави мелези дето, се чудеше къде да навреш. и лъжеше хората че продаваш чистопородно? а онова на жена ти дето завъди то пък май беше и болно. и като си го дал на приятел защо беше вързано на улицата и оставено без вода и хляб поне. куче се взима за цял живот, като си го дал си го прибери обратно. хубавото е, че поне това има родословие, и като решиш да въдиш пак, поне ще е с документи, а няма дасе налага да лъжеш хората че е породисто, както правеше с онова захвърленото. кучето не е в хасково.
а боб добре си спечелил, но е хубаво да се похвалиш с това постижение сред поне още 5 екземпляра. така само ти с кучето, ако ще и с три крака да е пак ще си победител. малко несериозно. като идеш на сериозна изложба с конкуренция тогава ми се хвали.убеден съм, че едва ще дочакаш да стане кучката на 1,5г , за да я завъдиш и нея. сигурно и жених си намерил.
Публикувано: 23 August 2014 - 08:00 AM

Публикувано: 23 August 2014 - 08:34 AM
дерзай и го въди!!
Публикувано: 23 August 2014 - 11:38 AM
П.С. И разбира се,че ще си я рзвъждам,все пак е дъщеря на шампиони,а и тя самата е такава.А ти ,драги мой,можеш само да мечтаеш,за такава като нея.Като не можеш да си я позволиш не ти остава нищо друго освен да плюеш и да злобееш.Дерзай