Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#1101 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 03 March 2014 - 12:50 AM

То и 10 университета да завършиш като си изпразнена от смисъл и съдържание няма ти помогне да станеш човек... Прошка било днеска вземи научи празниците поне...

#1102 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 March 2014 - 12:36 PM

Показване на мнениетоMataka, в 03 March 2014 - 01:50 AM, написа:

То и 10 университета да завършиш като си изпразнена от смисъл и съдържание няма ти помогне да станеш човек... Прошка било днеска вземи научи празниците поне...

Хубаво е, че се самоопредели толкова добре, може би има напредък в твоята... трудно ми е да те нарека.. личност.

Какво става с "късокосместите" ти мелези.. гледам от аватара ти много къс косъм си извадил. :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: Сега като поотраснат и извадят и едни крака прави като дъга, някоя дисплазийка, някоя кардиомиопатия (ако въобще знаеш какво е това) може и да се сетиш за какво ти говориха 10 човека от тоя форум. :beer: Пък с твойте "грижи" може да им докараш някоя дирофилариоза, бабезиоза, борелиоза или ерлихиоза. (чичко Гугъл ще ти ги преведе тия думички, знам, че си "знаещ" и ще са ти трудни) :md_064:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1103 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2014 - 07:25 PM

Jijafka,к'во разправяш .И аз искам да си купя от тези "късокосместите" :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#1104 Guest_Mataka_*

Публикувано: 03 March 2014 - 08:51 PM

Ти мен трудно ще ме определиш... То за тая работа трябва да ме познаваш поне малко ;)
Точно ти как ме наричаш слабо ме вълнува не си за важните от мен хора няма и да бъдеш...
Иначе добре кълнеш като дръта циганка на женския пазар... Мислиш им доброто на животните вижда се ;) Добър човек си. Радвам се, че никога не съм те виждал боклуци предостатъчно съм видял в живота си...

На сем. Бъчварови и плюнката си няма да продам. К'во говорим за куче мекераетата на 3 март трябвало да ги избесят всичките не да ги оставят да се въдят

#1105 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2014 - 09:35 PM

Показване на мнениетоMataka, в 03 March 2014 - 09:51 PM, написа:

Ти мен трудно ще ме определиш... То за тая работа трябва да ме познаваш поне малко ;)
Точно ти как ме наричаш слабо ме вълнува не си за важните от мен хора няма и да бъдеш...
Иначе добре кълнеш като дръта циганка на женския пазар... Мислиш им доброто на животните вижда се ;) Добър човек си. Радвам се, че никога не съм те виждал боклуци предостатъчно съм видял в живота си...

На сем. Бъчварови и плюнката си няма да продам. К'во говорим за куче мекераетата на 3 март трябвало да ги избесят всичките не да ги оставят да се въдят

Чети и размишлявай какво точно съм написала, трудно ти е, знам... иска се акъл. И за това кой колко обича животните.. показва се по действията, твойте ги видяхме всички... след някой и друг месец, година само да не ми се наложи да се занимавам с бездомни душици от твойте мелези.. щото съм един много лош човек - не развъждам със съседа да се правя на дива селянка, ей така, защото ми е скимнало или другата логика "защото на мъжкото куче му трябва", а още по-лош човек съм, че търся и помагам в търсенето на домове на кучета озовали се на улицата, заради ей, такива като теб. Д*ба, к'ъв лош човек съм.... ц ц ц ц Виж, обаче към хората съм добра, особено към такива като теб... помията отгоре и да те няма и онова там за тревата и срането, добре ти го казаха celevra, няма да ги повтарям. Брой жълти стотинки, гледай помиярчетата и се моли, заради глупостта ти, безкрайна както казва Айнщайн и е много прав, да няма някоя от горе посочените думички.
И циганите са по твоя край, явно заради това манталитета ти е такъв.

Хайде със здраве!

И вашият тон не е прекрасен! Почивка 1 ден.
мод

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1106 Guest_Mataka_*

Публикувано: 03 March 2014 - 11:35 PM

Помио ти отгоре ми ли иска да идаваш, ти нормална ли си? Познавам тука няколко роми мисля че биха се прежалили да си им отгоре.

#1107 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2014 - 11:37 AM

О не се и съмнявам че познаваш няколко мангала.То си ти личи :ab_041: Даже не мисля,че са няколко. А семейство Бъчварови сме се изтрепали да купуваме каквото и да е от теб.И без пари да ми даваш някой помиар няма да го взема.Опа...извинявай,не помиар,всъщност кога ще патентоваш новата порода? Че и името още не й знаем.Срамота,това вреди на бизнеса ти като селекционер и генен инженер.Веднага да се поправиш :ab_041:

Почивка за 2 дена.
мод

#1108 Guest_Mataka_*

Публикувано: 04 March 2014 - 04:34 PM

Кучета не са ми бизнес те са ми хоби бизнес са за вас. Куче на вас не бих дал никога... Съжалявам, че Ви свързах с развъдника и помогнах да вкарате Дог от Бордо Вие не заслужавате да имате каквото и да е било куче... Мекерета като вас не заслужават да гледат каквото и да е било живо същество... Неблагодарници такива... Гледайте си нещастния животец... Радвайте му се колкото и жалък да е той.
Обяснение на вас точно знаеш ли кога ще тръгна да давам... Смешници

Почивка за седмица.
Следващият път - завинаги.
мод

#1109 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2014 - 11:13 AM

Показване на мнениетоMataka, в 04 March 2014 - 05:34 PM, написа:

Кучета не са ми бизнес те са ми хоби бизнес са за вас.
Почивка за седмица.
Следващият път - завинаги.
мод

Прикачена снимка

Нямам какво повече да кажа по темата!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1110 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2014 - 11:48 AM

Хахахах с развъдника бил ни свързал.Много си повярва нещо.Да,каза ни че има женски кученца в момента,а развъдника си го знаехме просто все още не се бяхме обадили.Още ме е яд,че се изложихме да кажем ,че си ни съобщил точно ти за женските,развъдчика не иска и да чува за теб.Защо ли? И не знам кой се занимава с бизнес с кучета.Ние кучета не продаваме,продаваш ти и то помияри.Сега ще ти публикувам обявата на всякъде и ще предупредя хората да не купуват куче от теб.Не знам кой не заслужава да гледа каквото и да е било същество .Ние или ти....Мисля,че е очевадно.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1111 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2014 - 11:38 PM

Diamond,на 11 месеца.Млад шампион на България.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1112 Потребителят е офлайн   taipan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 August 2014 - 07:27 PM

Показване на мнениетоcelevra, в 20 August 2014 - 11:38 PM, написа:

Diamond,на 11 месеца.Млад шампион на България.

гошо, какво стана с онова зита питоподобното, което изхвърли на улицата? после и други изхвърля жена ти... сега сте се спрели на тази порода. а кога успя да го направиш млад шампион на българия? я покажи титла нещо...

#1113 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2014 - 10:14 PM

Хахаха,не знам кой си ти.Но ще ти кажа че онова питоподобно не е на улицата а го гледа един приятел в Хасково.И момчето си го гледа много добре.Ето тук можеш да видиш къде живее и как живее питоподобното.https://www.facebook.com/basaef/photos Кучето на жена ми също го гледат приятели и се грижат много добре за него.Не сме ги изхвърлили на улицата,спинкай спокойно.А това куче го направихме млад шампион на България на изложбата на пловдивското киноложко дружество,което е към БРФК.Спечели 2x CAC и BOB. Сега септември отново сме на изложба,просто да си информиран.Дипломата ще я видиш когато му дойде времето.Но когато я видиш,моляте удари си празната тиква с някоя стена.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1114 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2014 - 10:25 PM

Ето виж къде и как живее питоподобното.На улицата ли ти прелича?Сега си изяш ушите.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1115 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2014 - 10:43 PM

Явно много се интересуваш от нашите особи щом си се регистрирал/а само ,за да оставиш плоския си коментар.Като сме ти толкова интересни защо не се представиш?! Нещо страх ли те или просто те е срам :ab_041: И жена ми не е изхвърля другИ,а си даде кучето на бившия си съквартирант,с който то е израснало.Просто за да си наясно.Махнахме кучетата ,защото чакахме дете, малко щеше да е зор да се справим с бебе и две големи кучета.Но после видяхме че не можем без куче и си вземахме тази шампионка :af_089: Не че трябва да ти се обяснявам,но много обичам селски тарикати и не можах да устоя.

#1116 Потребителят е офлайн   taipan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 August 2014 - 07:04 AM

:zz_226: :ob_173:
гоце, имам детектор за простотии и лъжи в джоба и в момента пищи и свети червено, като ти чета простотиите. недей така чиче...
като я даде на приятел да я гледа защо не си я взе след като решихте, че не можете без куче? или и това ще дадете на приятели и после ще яземете други. ааа това струва някакви пари, и. няма да изхвърлиш така.
а като си го дал на приятели защо му се търсеха стопани и подаряваха после в продавалника го продаваха??
а накрая го въди и прави мелези дето, се чудеше къде да навреш. и лъжеше хората че продаваш чистопородно? а онова на жена ти дето завъди то пък май беше и болно. и като си го дал на приятел защо беше вързано на улицата и оставено без вода и хляб поне. куче се взима за цял живот, като си го дал си го прибери обратно. хубавото е, че поне това има родословие, и като решиш да въдиш пак, поне ще е с документи, а няма дасе налага да лъжеш хората че е породисто, както правеше с онова захвърленото. кучето не е в хасково.

а боб добре си спечелил, но е хубаво да се похвалиш с това постижение сред поне още 5 екземпляра. така само ти с кучето, ако ще и с три крака да е пак ще си победител. малко несериозно. като идеш на сериозна изложба с конкуренция тогава ми се хвали.убеден съм, че едва ще дочакаш да стане кучката на 1,5г , за да я завъдиш и нея. сигурно и жених си намерил.

#1117 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2014 - 08:00 AM

Аххх колко си прост или проста.Кучето никога не се е продавало в продавалник.Да търсиха му се стопани и го взема този приятел в Хасково.Кучето на жена ми никога не е било вързано на улицата без вода.Това са глупости които си ги вадиш от задника.Мелезчетата от питоподобното изобщо не съм се чудил къде да ги дяна.Кученцата бяха капарирани още преди да направят 45 дена.Ти как си мислиш че стават нещата?Подарявам ти куче и след няколко месеца,върни ми кучето?Сега сме си взели тази хубава порода и ще си я развъждаме по правилата.Не се притеснявай ще отиде и на изложба с конкуренция.Те първа започва изложбената и кариера,макар че не е необходимо да я водя.Тя ще си има необходимите оценки и ще се допусне до разплод.Да набелязал съм вече няколко мъжки и те не са в БГ.Така че злобеи си,не ми пречиш. :af_089:

#1118 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2014 - 08:25 AM

Не е моя вината че в БГ нямаме конкуренция.Бих се радвал да има и други Бордоси,но уви,няма.

#1119 Потребителят е офлайн   taipan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 August 2014 - 08:34 AM

не знаех, че да си вземеш куче без порода е грешка и то куче което трябва да гледаш и се грижиш за него. дано някой ден да не решите и че детето ви е грешка и да го пуснете за подаряване. освен това, гоче, за да стигнеш до класна изложба или спец. по далеч от сърбия или румъния, вероятно ще трябва да продадеш камуфлажните си панталони и очилата от 1,20 и каруцата и пак няма да стигнеш по далеч от сърбия или румъния, а там със сигурност не са най.
дерзай и го въди!!

#1120 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2014 - 11:38 AM

Да рзвъждаш мелез е грешка ,не изопачавай думите ми.А детето не можем да го дадем знаеш ли защо? Защото не е КУЧЕ.Явно не правиш разликата.Няма да ти казвам колко трябва да си прост ,за да изръсиш такава глупост,ти си знаеш.И поне се научи да пишеш грамотно.За каручката,очилата и камуфлажа си е моя работа или нещо в семейните финанси си решил да се бъркаш?В грешка си,но няма нужда да ти давам отчет,най-малко пък на теб.Аз не знам какво трябва да направя,за да стигна до големите изложби,но знам,че ще ги постигна по-бързо от теб.Това е сигурно.Целите са си наши,кучето също,гледай си в твоята чиния,а за напредъка на шампионката Diamond,съм сигурен ,че ще разбереш.Все пак личи,че си силно заинтересуван от нея,което само може да ме ласкае.Лек ден ,с малоумници като теб повече не смятам да споря.

П.С. И разбира се,че ще си я рзвъждам,все пак е дъщеря на шампиони,а и тя самата е такава.А ти ,драги мой,можеш само да мечтаеш,за такава като нея.Като не можеш да си я позволиш не ти остава нищо друго освен да плюеш и да злобееш.Дерзай :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни