Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#481 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 January 2009 - 11:12 PM

Сладури  ;D
Честита Нова Година на всички фенове на породата  ;)
User's Signature

Качена снимка

#482 Потребителят е офлайн   the butcher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 05:26 PM

Това намерих в Гугъл :wub:. Не знам защо,но моето семейство не могат да разберат защо харесвам Бордосите ;D. И си водете кучетата на изложби!!!! Като нямаме ,поне да гледаме и да се радваме.

#483 Потребителят е офлайн   agi4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 09:07 AM

все се каним да идем на някоя изложба ,ей така да погледаме ,ама все ги изпускаме  ;D

#484 Потребителят е офлайн   Katarina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 02:38 AM

Pozdrav svima!

Nedavno sam nasla vas forum i vidim da ima dosta ljubitelja bordoskih doga u Bugarskoj. Nadam se da cemo se razumeti jer pricamo slicnim jezicima  ;)
Ja zivim u Srbiji i imam 4  godine starog  muzjaka bordoske doge koji se zove Urban Sohos Tannakayd Moses ali mi ga zovemo Hulk.
Sve informacije o njemu imate na nasem sajtu www.freewebs.com/urbansohostannakaydmoses.

Evo nekoliko slika  :blink:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Pozdrav svima!  ;)

#485 Потребителят е офлайн   agi4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2009 - 05:56 PM

:wub:

#486 Потребителят е офлайн   agi4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 03:11 AM

Катарина кучето Ви е много хубаво :) (не разбирам сръбски,нито мога да говоря,но се надявам да ни разбирате вие поне :) )

#487 Потребителят е офлайн   Katarina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 10:47 PM

Цитат

Катарина кучето Ви е много хубаво :) (не разбирам сръбски,нито мога да говоря,но се надявам да ни разбирате вие поне :) )

Благодаря много, аз разбирам достатъчно, и служат Малко Google превод.

С вас в София е един от моите мъже Hulka собственика на Петра Димова, но не разполагат с повече контакти с него и бих искал да знам как кученце прогрес. Познавате ли човек, може би, той е на ветеринар в София и булдог селекционера. Много за мен, ако знаеш кой е човекът или ако знаете нещо за кучето. Неговото име е Амарето Quantum Libet и в момента има 7 месеца.

Благодарим предварително!

#488 Потребителят е офлайн   cveti_saint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2009 - 02:06 PM

Катерина имаш страхотно куче :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#489 Потребителят е офлайн   e4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2009 - 09:37 PM

zdravo Katerina ,veoma mi e drago mislim da sam razumela sve sto si pisala.U meni ije devoihcica zove se Kaq,ima sedem meseca.Varlo je lepa i pametna.Vasih muskarac isto ije lep  :wub:
User's Signature

[u

#490 Потребителят е офлайн   Katarina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 January 2009 - 11:42 AM

Цитат

Катерина имаш страхотно куче :wub: :wub:

Hvala puno  :wub:

#491 Потребителят е офлайн   Katarina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 January 2009 - 11:43 AM

Цитат

zdravo Katerina ,veoma mi e drago mislim da sam razumela sve sto si pisala.U meni ije devoihcica zove se Kaq,ima sedem meseca.Varlo je lepa i pametna.Vasih muskarac isto ije lep  :wub:

Hvala Elena  :wub:  Postavi neku sliku tvoje devojcice. ko su joj roditelji?

#492 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2009 - 02:34 AM

Zdraveite!
Imame si jensko dog bordo na 7 meseca, za sega ne sme se vijdali sus drugi ot sushtata poroda, pishete ako imate sushtoto chudo ot prirodata i ste vuv sofia, moje da gi zapoznaem, i razhodim v njakoi park... ili pone da razmenjame info, i vpechetlenia!
Pozdravi!

#493 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 07 February 2009 - 03:24 PM

rada качи някоя друга снимка на симпатягата да я видим  ;)

#494 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 07 February 2009 - 05:40 PM

Цитат

Pozdrav svima!

Nedavno sam nasla vas forum i vidim da ima dosta ljubitelja bordoskih doga u Bugarskoj. Nadam se da cemo se razumeti jer pricamo slicnim jezicima  ;)
Ja zivim u Srbiji i imam 4  godine starog  muzjaka bordoske doge koji se zove Urban Sohos Tannakayd Moses ali mi ga zovemo Hulk.
Sve informacije o njemu imate na nasem sajtu www.freewebs.com/urbansohostannakaydmoses.

Evo nekoliko slika  :blink:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Pozdrav svima!  ;)

Bravo,hubavo kuce ,Katerina! :blink:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#495 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 10:55 PM

Здавейте!
Имам си прекрасна дама Дог от Бордо на 7 месеца, живеем в София. Ако има някой със куче от същата порода може да ги разходим в някой Софийски парк, да обменим инфо, преживявания, съвети... мисля че ще е много полезно, особена щом сме толкова малко във София...  :wub:
Тел - 0888371571
Поздрави,
Рада

#496 Потребителят е офлайн   agi4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 03:35 AM

Здравей Рада :) Ще се радваме ако ни разкажеш повече за твоето куче :) разбира се чакаме и снимки ;)

#497 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:трудна работа е това поле...остави!

Публикувано: 13 February 2009 - 09:43 PM

Хей,здравейте!

Яко,това е яко форумче.Аз също съм фен на Бордотския красавец...за всички които го харесват :  :P моя е най-хубавия  :P ,поне за мен  :blink: !!!

Имам си го от бебе,още от както беше 8 кг. :yahoo: ,сега е на 6 месеца и тежи 33-34 кг.Казва се Бари Уайт и идва чаааак от русия,а татко му би трябвало да е от Англия,ако не са ме изментали  :angry:

Има ли някой тук,който да има такова пале?Моето спи с отворени очи,това нормално ли е,или моя е луд пазач?

Ще се радвам да му намеря приятелчета,с които да си играе,а и да го задомя от сега,че като порасне да си има бебетааа.
User's Signature

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!

#498 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 09:57 PM

Здравей Рада!
От къде е твоето кученце?Иска ми се да организирам и създам клуб "дог от бордо" ,но за целта трябва да събера повечко хора,горди собственици на Бордотски Дог...Та да има от къде хората да събират инфо за порпдата,а и да я популяризираме,да събираме животинките и да им се радваме!

Искрено Ваш: Бари  :blink:
User's Signature

#499 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 12:04 AM

:sedni!:   :mazohist:  Ето така се дресира Дог от Бордо!!!  :rolleyes:

Бордодог (френски мастиф) / СТАНДАРТ НА ПОРОДАТА

Франция,
№. 116 по МФК;

вис. холка: мъжки 60-68 см, женска 58-66 см;
тегло: мъжки над 50 кг, женска над 45 кг

Екстериор. Тялото е масивно, силно, отлично замускулено, добре балансирано, сравнително ниско. Главата е овална, масивна, обемиста (най-голямата в съотношение с тялото от всички породи). Гледана отпред е трапецовидна, с много бръчки, придаващи страховит вид на животното. Има силно изразен стоп (почти под прав ъгъл). Муцуната е къса и дебела с квадратна форма, а носната гъба е широка и голяма, с цвят, съответстващ на обагрянето на лицевата маска. Челюстите са широки, много здрави и мощни с квадратна форма, като долната е издадена с 0,5-1 см напред, така че захапката има предзахапка. Зъбите са много здрави и при затворена уста не трябва да се виждат. Устните са дебели и провиснали, а бузите са изпъкнали, мускулести и също набръчкани. Очите са големи, овални и раздалечени, с тъмнокафяв цвят. Ушите са сравнително малки, заоблени в края, малко повдигнати в основата, падащи надолу и назад, като са малко по-тъмно оцветени от основния цвят на тялото. Шията е много здрава и силно замускулена, като в предната част кожата е свободна и образува дълбока бразда (двойна гуша), стигаща до предната част на гръдния кош. Гърдите са масивни, широки, дълбоки, ниско поставени (доста по-ниско от лакътя). Гърбът е широк, прав и мускулест, като холката е забележимо издадена над тръбната линия. Крупата се спуска косо към опашката. Коремът е прибран. Крайниците са сравнително къси, прави и отлично замускулени, като предните, поради широкия гръден кош, са доста раздалечени. Лапите са много стабилни и здрави, с овална форма, събрани пръсти, здрави нокти и дебели възглавнички. Опашката е средно дълга, слабо окосмена, изтъняваща в края и достигаща най-много до скакателните стави. В спокойно състояние е висяща надолу, но при възбуда се повдига над тръбната линия. Космената покривка е къса, фина, мека, прилепнала към кожата. Окраската е едноцветна - махагоновочервеникава (с нюанси от бледочервена до огненочервена), а също светложълта до златистожълта, като за предпочитане са топлите тонове. На муцуната трябва да има червена или черна маска. Разрешени са малки бели петна по гърдите и пръстите на краката.

Качества и предназначение. Бордодогът излъчва сдържано спокойствие и мощ, а видът му внушава респект, което му придава качества на отличен пазач. Трудно раздразним е, но понякога проявява агресивност към други кучета. От по-раншния ловец и куче-борец французите са селекционирали спокойно, предано и вярно до смърт на господарите си куче, което добре се поддава на обучение, а силната му захапка, смелостта и телесната сила го правят великолепен бодигард. Същевременно е грижовен и дружелюбен с децата, миролюбив с хора и други домашни животни и е отличен домашен компаньон .
User's Signature

#500 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 05:20 AM

Здравейте отново!
Мъчих се, мъчих се, но не можах да направя снимките достатачно малки за да мога да ги постна, ако искате ми дайте личните си, и ще ви изпратя. Куки (курабийка) е от Унгария, спи със затворени очи, обаче почти винаги по гръб, умираме от смях :)
Днес ми изкара акъла че за първи път показа агресия към една американска булдожка, която верно ни се качи на главата, ама пак се изплаших... Ние искаме да е добра, и спокойна, че със тези килограми ще се видим в чудо ако не можем да я удержим... Как е Бари както характер? Ще го пращаш ли на училище?
Снимки има ли качени, че аз не ги фокусирах... ма съм си отнесена :) Ще е много хубаво да ги запознаем, че нашия характер много бързо са резвива, и вече си имаме 'приятели' и 'безинтересни'
Поздрави,
Рада

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема