Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#541 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 March 2009 - 07:53 PM

:)
http://forum.dog.bg/...mp;#entry591937
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#542 Потребителят е офлайн   agi4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2009 - 09:08 PM

:rolleyes:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#543 Потребителят е офлайн   galeto__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2009 - 04:06 PM

Красавец. :P Голямо и хубаво момче :D

#544 Потребителят е офлайн   Katarina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 March 2009 - 09:34 PM

Hulk ima novo leglo, evo nekih slika nasih malisana :)

Pozdrav iz Srbije!!!!

http://www.urbansoho...dmoses.webs.com

Качена снимка

Качена снимкаКачена снимка

Качена снимка
Качена снимка

#545 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:трудна работа е това поле...остави!

Икона за мнението  Публикувано: 09 March 2009 - 05:30 PM

Здравейте!

Как сте,защо никой не пише?Моят пухчо,днес за първи път рещи да отстоява принципите си,защити ревностно по-малкото си (на възраст) приятелче!Мисля,че ако случайно някой успее да поклати неговото хладнокръвие,ще разбере колко е смел и силен Бари от Бордо! :tg_115: :zy_116:
User's Signature

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!

#546 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 12:38 AM

Здравейте!

Ние се разгонихме преди няколко дена, и ни друса такъв хормон че вообще не ми е до писане... Кисела е много, тръшка се, не се храни, и генерално изглежда адски нещастна, за разлика от помярите в квартала... ама мъжа ми си я пази много, утре няма да го има, та ми стискайте палци да не ми скъсат нервите много - много!

Браво на Бари, нали няма контузии?

Бебешорите от Сърбия са УНИКАЛНИ!!! Не мога да има се нарадвам!

#547 Потребителят е офлайн   ротвайлер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 12:56 PM

Показване на мнениетоrada, в Mar 10 2009, 12:48 AM, написа:

Здравейте!

Ние се разгонихме преди няколко дена, и ни друса такъв хормон че вообще не ми е до писане... Кисела е много, тръшка се, не се храни, и генерално изглежда адски нещастна, за разлика от помярите в квартала... ама мъжа ми си я пази много, утре няма да го има, та ми стискайте палци да не ми скъсат нервите много - много!

Браво на Бари, нали няма контузии?

Бебешорите от Сърбия са УНИКАЛНИ!!! Не мога да има се нарадвам!

#548 Потребителят е офлайн   ротвайлер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 01:08 PM

Развъдникът на Katerina -urban saho''s e най добрият,селекциониращ дог де бордо в Сърбия.
Така че ако някой е решил да се сдобие с породисто бордо сега е момента.

#549 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 March 2009 - 04:36 PM

Здравейте!

Бари е много добре,няма контузии,но трябва да започна да го надзиравам по-строго!!!Днес влезе в две битки,а третата не се случи понеже съм много бърз в залавянето на палето,много ревностно защитава по-малкия Бари,Бари пази по-малкия Бари :friends: !!!Какво му стана от вчера на сам!?!?!?!?!? До вчера беше най-кроткият,а днес таркал след таркал,а е доста лошо ако свикне така!Как ще го разхождам?Но поне е джентълмен,скача само на по-големи от него кучета и то само когато се доближат до малкия му приятел!Май,май...на каишка отива работата!

Искрено Ваш: Бари Уайт :ig_126: Справедливия,защитник на слабите!!! :ia_109: :td_188:
User's Signature

#550 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2009 - 06:38 PM

Ако не те слуша на 'НЕ' като тръгне да се бие, независимо дали пази приятел, или гони помяри, ще си имаш много грижи със него, та и със околните! Наказвай го, веднага след това го връзвай. И нашата беше почнала да показва характер, и имаше наказания. Познаваме кучета които са само на кайшка защото са се озлобили прекалено много, импулсивни са, и стопаните не могат да ги контролират, не ти го пожелавам!

На нас като ни мине цикъла сме се разбрали да я водим на училище, първия курс е 'послушание' - 2 месеца съботите и неделите, след като го мине него, и стопанина има пълен контрол върху кучето има опция за втори курс - 'пазене', ако кучето не е податливо, втория курс е забранен. Помисли дали да не го водиш и Бари, имай в предвид че мъжкарите трябва да са млади, за най-добър резултат се препоръчва мъжкото да е на 6-7 месеца, тогава наи-потдават на обучение. Добре е да пази, да си отстоява позициите, обаче само когато ти си решил и той изпълнява нареденото от теб.

Успех!

#551 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 March 2009 - 11:48 AM

Здравейте,здравей и ти скъпа Рада!

Ами,по отношение на послушанието няма проблем,никакъв!Ходи до мен на "ред" ако някое куче го закача стои на место и ме гледа в очите,сяда идва (независимо от ситуацията).Няма никакви проблеми по дресировката,аз сам си го научих,като робот е,от 4 месечен стои сутрин пред магазина и ме чака докато пазаря...перфектен е, като изваден от К-9...Но се случва тия дни нещо, мята се импулсивно, като му викна не си подвива опашката и идва гузно на секундата...Но за една секунда може да разплаче не един стопанин,като лъв ги помита и изчезва...Уговорих се с един пич,млко странен,но е готин...Бивш военен,дресирал е граничарски кучета и за МВР.Има някакво помиярче,което е "невероятно", като му се скара отива при него,слага лапата на лицето (засрамено) и си подава ухото на горе,за да му го дръпне за наказание!!!! :ra_180: Ей,страхотно научено помиярче е!!!Същия герой има и една боксерка,като я пусне на дръж, те събаря и ако не мърдаш те "опъва",ако мърдаш само захапва и на втора команда дъвче...Този тип е някакъв извън земен дресьор,мисля индивидуално да тренираме Бари.Мисля да го дресирам за състезания "работни за задържане"...той се учи на всичко много бързо!

Трябва и аз да се науча да го предценявам,кога е заплаха за останалите, та да не стават бели...искам добро и твърдо куче, не килър на пътя...Но,малки я виновен, моя много го обича, сутрин като стане идва да ме събури и се дърпа към колата за да ходим на разходката с другия Бари!!!

пп :Ей,Бари настина,киха и кашля като човек, какво да го правя? Не е като за лекър май, да го водя ли или да му дам нещо да се стегне?
поздрави: Бари Уайт
User's Signature

#552 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2009 - 01:54 AM

Здравей!

Браво че Бари седи и те чака пред магазин, Куки е такава любвиобилна шматка, и така е свикнала да и се радват че ме е шубе да не се опитат да я откраднат, да чукнем на дърво, де!!!

Ние като се притесним за нещо му звъним на ветеринаря, а не я водим всеки път, обиколихме 3ма лекари, и този дето ни хареса, и ни изглеждаше максимално в час и оправен и стана постоянния лекар, и е много удобно, щото вече като го знае кучето и му звъннем може да даде адекватно мнение без да я мъкнем натам. Тя преди 2 седмици повърна 2 пъти, звъннахме му, и ни препоръча натриев цитрат, като на децата :zz_226:

Настинка е нямала, така че не мога да ти дам адекватно мнение, по- добре се консултирай с лекар да си знаеш какво да го правиш за напред като настине, че няма да е за последно, 100%... В квартала няколко човека си дават на кучетата аспирин при кихане и кашляне, обаче аз съм чувала за отравяне на кучета с аспирин- нещо свързано с липсата им на потни жлези, кучето прегрява, и умира... та не знам кое е вярното, обаче аз лично не бих посмяла да и дам на Куки аспирин...

Поздрави и от Кака Куки :)

#553 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 March 2009 - 11:27 AM

Здравей Рада,здравей Куки!

Не издържах и заведох Бари на лекър,мисля че е най-добрия вариянт...И аз обиколих доста лекъри,
и накрая си намерих ЦяЛа кЛиНиКа, "ОВК" - денонощна има и бърза помощ за палета (май,не съм 100% сигурен).
Веднага инжекции и хапове и овладяха проблема, още кашля,нО е игрив,яде, ...всичко се нормализира! :ad_018:

Много искам да видя Куки, също така искм да имам и още едно куче, но съм решил да е син на Бари (е трябва да
изчакам още година и половина), така че и гадже му търся, но да е съвършена (като Бари) :fh_083:

Защо няма други от породата, много са малко "Дог от Бордо"...А са толкова съвършени. :dog:
Имал съм още 2 кучета, но като този хлапак нЯмА, не го казвам защото е мое куче, той просто много разбира,
всичко разбира,...уникално добиче!

Поздрави: Бари
User's Signature

#554 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2009 - 12:31 PM

Ехо!

Радвам се че е по - добре муцунката!!! Куки като куцаше ми беше адски кофти за нея щото мислех че я боли, пак играеше, и се правеше на луда със други кучета ама вкурши не беше на кеф, та сега сме вече в супер форма, и съм спокойна...

А за поколение - 50 на 50 сме дали да я кастрираме- има промяна в характера, и определено показва че не и е гот, гуши се, гледа очакващо в очите, и се трръшка. И нас и нея я дразни наплива от кучета, особено нагли помяри които просто не я остават намира, мъжа ми стана футболист тези дни, колкото и гадно да звучи, - те просто не разбират от викове, от замахване... а и тя нали е красавица... та е страшно положението!!! А и живейки в апартамент, си е постоянна грижа със чистенето - имала съм само мъжкари преди нея, и не мислех че ще е толкова умазващо положението, мандахерца се със гащи, ама ту помагат ту не, че тя се варгаля, суче, иска да се почисти и си ги мърда... бе гадничко е! И ветиринаря ми твърди че преди първо разгонване ако се кастрира се намалява шанса за рака на половите органи и млечните жлези със 90% а след първо разгонване, което се изпуска често с 86%. На една приятелка и почина женската неаполитаска мастифка след много операции от какви ли не ракове, беше ужасно тежко и за кучето и за стопанката... какво мислите по въпроса?

Иначе и аз и мъжа ми мноооого се запалихме по породата, и много искаме мъжко, не за разплод, а просто да са си авери. Та в тази книга пише че в момента не е добра идея - или и двете трябва да са бебета, и да са взети по едно и също време, или едното да е навършило 1.5 - 2 години, и да е вече осъзнато куче, а не луд бебешор - тогава ще помага с отглеждането и възпитанието на новото допълнение на семейството. В момента ще показва надмощие по бебешкия начин, и ще си пази територията от което развитието на новото няма да е както трябва- или ще е подтиснато или ще се озлоби... поне така пише, аз не мога да си представя Куки да е гадна към фастък, ама те си знаят хората да го пишат.

Ако нещо ви интересува, кажете, ще погледна дали го има в книгата, и ще пиша.

#555 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 March 2009 - 11:06 PM

Здравей!

За къстрацията съм твърдо против, а за рака на яйчниците съм чувал!Благодаение на него имам куче, понеже ветеринаря накарал собствениците на майката на Бари да я пуснат на мъж, понеже имало малки туморчета, но сега е в супер форма!И аз нямам намерение да си взимам второ куче преди Бари да е станал на 2 - 2,5 години.Преди да е навършило кучето 2 години не си и помисляйте да го пускате за бебета, ще му спре растежа!!! А за гледането на женски...да жените имат проблеми всеки месец,кучетата през 6 месеца :)...Не си я похабявайте, нека да си живее както я е създала природата!
А Бари е по-добре :zz_223: , играе с котето, лае , яде, всичко е много добре!Явно инжекциите действат скорострелно, но 20 лв на ден лечение...трябва да помага!!!

Поздрави: Бари
User's Signature

#556 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 01:39 AM

Ехо!
Нас ни нямаше 3 дена, и Куки май вече по-свикна със бабата и дядото на мъжа ми, че доста се налага да петуваме. Сега доста по-малко слуша, скача (което знае че е 'лошо'), завира ми се в устата като ям, абе ужас... Хората чакат да си имат внуче да глезят, а ние им оставяме Куки... та какво да очакваме освен принцеса както си я приберем... :)

Днеска видяхме невероятно куче - Кане Корсо от Италия на 3 месеца - СРЕБЪРНО, не сиво, а сребърно сис светло сини очи - феноменално красив, изглежда леко нереално, че такъв цвят никога не бях виждала, нищо подобно със сивия Неаполитански Мастиф, дано да се засичаме със стопанина, ще му кажа за форума, ама е доста възрастен, та незнам...

Поздрави!

ПП
Как е Бари? Като стана малко по-топло времето задъхва ли се? Как му понася? Аз се притеснявам, че като беше станало 16 градуса, Куки пъшкаше и дишаше тежко, лежеше само на плочките, та се чудя как ще се справяме като стане 30...?

#557 Потребителят е офлайн   Katarina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 08:41 PM

Nove slike mojih stenaca! :)

45 dana starosti

http://www.webs.com/...stannakaydmoses

achernark@gmail.com

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка[/quote]

Pozdrav svima !!!!

#558 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 March 2009 - 10:20 PM

Ехоо,здравейтеее!

Бари е супер, нищо му няма лежи до печката и яде кюфтета от месо,ориз и овес + SA 37 много е добре.През ден го водя да бяга по 2 км на стадиона и го пускам да си играе с едно САО...Малко порасна, мина 38кг. не съм го теглил скоро, трябва да видя какво става!Малко започна да прави номера, иска да става мъж вече...
Как е Куки, освен че е глезла, расте ли?

до скоро: Бари
User's Signature

#559 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 March 2009 - 10:35 PM

Здравейте!

Как сте?Дано да сте добре!

От няколко дни наблюдавам един малоумник с някакви помияри, като магарета, незнам що за осрана порода са, но явно са порода "комплексар" , понеже стопанина им постоянно ги пуска да се бият с хорските кучета...Много странно, преди вечер ги пусна и на нашата групичка, но нещо не мина номера, понеже са само САО и БОРДО, едното му куче яде шамари.Тоя щеше да се побърка, поне 10 минути обяснява, че въпреки всичко неговото е много породисто...странно пълно е с луди...от къде се появи и защо реши, че на някой му пука за него!?!Изненадан съм, мислех че аз не съм добре!
XXXXX лудите в тази морска градина, стоиш си и си говориш с някой и изведнъж някакъв навлек идва и ти говори...Не стига, че започнахме да си изкарваме кучетата посред нощ, за да няма УПЛАШЕНИ, ЛЮБОПИТНИ, ЛИГАВИ ДЕЦА и от ония малките лаещи гадове, нещо като кучета но не съвсем!А сега и още изненади!

* И не на последно място: Абе, до кога всеки малоумник ще ме пита "ама това боксер ли е?" , ДА БОКСЕР Е,АМА Е МУТАНТ, за това е толкова едър с глава като баскетболна топка!

До скоро : Бари
User's Signature

#560 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 27 March 2009 - 10:57 PM

Показване на мнениетоБари Уайт, в Mar 27 2009, 09:35 PM, написа:

От няколко дни наблюдавам един малоумник с някакви помияри, като магарета, незнам що за осрана порода са, но явно са порода "комплексар" , понеже стопанина им постоянно ги пуска да се бият с хорските кучета...Много странно, преди вечер ги пусна и на нашата групичка, но нещо не мина номера, понеже са само САО и БОРДО, едното му куче яде шамари.Тоя щеше да се побърка, поне 10 минути обяснява, че въпреки всичко неговото е много породисто...странно пълно е с луди...от къде се появи и защо реши, че на някой му пука за него!?!Изненадан съм, мислех че аз не съм добре!

Бари те кучетата не са виновни че стопанина им избива комплекси ката ги пуска да се бият. Те по скопро са потарпевши. На такива хора като него кучетата трябва да се отнемат и солидни глоби както правят нормалните държави. Хора които измъчват животни не заслужат да ги гледат

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни