MituoG, в Apr 12 2009, 12:29 AM, написа:
MituoG, в Apr 12 2009, 12:29 AM, написа:
Ами честно да ти кажа, лудост е, но в Англия най-евтините Дог от Бордо са по 1000-1500 паунда!!!Ако искаш от развъдник са около 5000 - 10 000 паунда,има обяви в нета може да се убедиш сам !!! Сърбия е голям кеф и приемлив вариянт за нас в БГ - цена/качество, за 2000-3000лв. може да си вземеш много яко куче, аКо нЕ тЕ иЗмАмЯт хората които ти го носят!!!
В момента е на 7 месеца и тежи 42 кг, а височината при холката е 62-63 см. ако това не е показателно за това как върви кучето ми, зДрАвЕ мУ кАжИ!!!А на външен вид е като снимката от стандарта!Аз съм доволен!И не ме ебе за мнението да другите!!! Всеки луд с номера си!
Ако искаш да се шокираш с цени в десетки и дори стотин хиляди потърси "Тибетски Мастиф" или "Old English Mastiff", от първия има около 500 останали и в азиядските страни е въпрос на престиж да имаш такова куче...не искам да ти казвам колко струват, но ето статия, прочети мНоГо Е иНтЕрЕсНо!!!
http://www.dnevnik.b...a_maluk_kon_se/

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Публикувано: 12 April 2009 - 11:05 AM

Публикувано: 12 April 2009 - 11:05 AM

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Публикувано: 12 April 2009 - 08:34 PM

Публикувано: 12 April 2009 - 08:34 PM

Публикувано: 14 April 2009 - 09:24 PM

Публикувано: 14 April 2009 - 09:24 PM

, но тези дни трябва да измислим нещо, аз съм фен и на Неаполитанеца, като цяло "Молоси" , обичам ги всичките, те са истински аристократи, спокойни, силни, благородни...Ще направим играта...
 , но тези дни трябва да измислим нещо, аз съм фен и на Неаполитанеца, като цяло "Молоси" , обичам ги всичките, те са истински аристократи, спокойни, силни, благородни...Ще направим играта...  

Открихме на близо до града райско кътче, и смятаме да ги редуваме!
 Открихме на близо до града райско кътче, и смятаме да ги редуваме!