rada, в Jun 25 2009, 02:27 AM, написа:
Куки я бъркат за Пит, преди няколко дни един човек с ред ноуз ни спря, и ми вика 'ТОВА какво е?... малко прилича на моя, ама ваш'то е женско, а е по-голямо от моя мъжкар...' - тази информация очевидно му идваше на нагорно :)
Иначе ни питат редовно дали е мастиф, без да уточняват какъв... А за опашки и уши и нас са ни питали доста пъти, ама са хора дето очевидно не знаят че даже и породите на които им се режат, вече е забранено по закон...
Бари като се направи на интересен, особено спрямо хора как реагирате? - да не стане лош че ще берете много ядове! Къщата му да пази е нормално, и правилно, ама навън трябра да си знае мястото - и да не взима самоинициатива.
Трябва пак да си направим среща с вас да го видим Бари, миля че ще си играят вече - ама май ще изчакаме до след моретета, или как сте през седмицата?
Бруно, не Бари...

Обърка ни със варненския сладур!
Да лае срещу хора се случи един път - с тези баби. Мисля, че го направи, защото едната носеше пръчка и бяха с тъмни очила, но не мога да кажа със сигурност. (То и той сигурно не знае защо така е реагирал) Попринцип няма никакви проблеми с общуването. Малко се плаши от непознати кучета след инцидента с черната овчарка, но само това.
За среща.... Аз през седмицата съм свободна, но няма как да си намеря транспорт, а и времето не е много хубаво за сега. Ще видя дали мога да си организирам някакъв превоз и ако не успея остава за след морето.
П.П. **БИЖУ**, никой не те спира или пречи да коментираш. Просто е грубо и неприятно да подценяваш и омаловажаваш останалите. Опитваме се да се държим възпитано и толерантно към всеки един и очакваме същото отношение и от другите. Вместо да напишеш "Ето ТОВА се казва Дог от бордо", можеше да кажеш, че това е типичен представител на породата (без големи букви, всички виждаме, все още) и да изкажеш възхищението си. ТОВА е коректния начин! Приключвам темата и ти пожелавам весел и слънчев ден!
Поздрави!