Дог Бордо
Публикувано: 07 November 2011 - 09:18 PM
Публикувано: 10 November 2011 - 12:00 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
#913 Guest_navar_*
Публикувано: 16 November 2011 - 09:11 AM
нещата са уговорени,но се наложи да се изчака кастрацията на момчето,преди да го вземем...а самото взимане е предвидено за утре :) така че като има новини ще пишем :)
Публикувано: 16 November 2011 - 11:37 AM
navar, в 16 November 2011 - 09:11 AM, написа:
нещата са уговорени,но се наложи да се изчака кастрацията на момчето,преди да го вземем...а самото взимане е предвидено за утре :) така че като има новини ще пишем :)
Супер сте, поздравления! Дано всичко е наред с този симпатяга! : ))

Публикувано: 16 November 2011 - 02:05 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
#916 Guest_navar_*
Публикувано: 17 November 2011 - 09:06 AM
Rasta, в 16 November 2011 - 02:05 PM, написа:
хахахха,няма недоразумение Раста,Александра е мое момиче :)с нея сте се разбрали ,и с нея всичко е уговорено,с нея пращам и едно от моите момчета ,че аз нямам време да пътувам до София :) така че кучето ще е при нас :):)
Публикувано: 17 November 2011 - 09:20 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 November 2011 - 02:12 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
#919 Guest_Mataka_*
Публикувано: 17 November 2011 - 08:22 PM
#920 Guest_navar_*
Публикувано: 18 November 2011 - 08:26 AM
малкото недоразумение се получи,поради многото ми ангажименти напоследък,и невъзможността ми да пиша редовно -затова и съм останал незабелязан в случая :) коледа наближава,а за мен това значи много работа :)
за интересуващите се кучо,отива да живее в къща с двор,и шар пей дядо :) ще пробваме да го съберем с двама негови съпородници да поиграят ,да видим как ще се разберат,но това след като свикнат с Александра :):)
така че информация ще има редовно :)
Раста ,благодаря за съдействието :) ако можем да помагаме с нещо-насреща съм :)