Дог Бордо
Публикувано: 05 February 2013 - 06:46 PM
Абе окапва не е точната дума, може би аз не се изразих правилно...от това, че много се чеше му е опадала на места, но виждам, че е започнала да му се показва по твърдата козина. В петък ще му вземем посявка / май така се казва/ и ще видим от какво е. Не е краста, нито микроспория...няма обриви. Ветеринаря каза, че вероятно е реакция от антибиотика и няма проблем да се ваксинира.
Публикувано: 05 February 2013 - 10:17 PM
Не искам да ви се бъркам,предполагам имате голямо желание да минат трите ваксини и да започнете разходките.Но аз на Ваше място бих разбрала първо каква е причината за този сърбеж и падането на козината .Вероятно реакция от антибиотика не е диагноза.Последният път ,когато ветеринар вероятничеше и не вземаше състоянието на кучето ми насериозно го смених.И не сбърках.
Помислете си добре.
Успех
Помислете си добре.
Успех

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 06 February 2013 - 02:53 AM
darlaa, в 05 February 2013 - 08:46 PM, написа:
Абе окапва не е точната дума, може би аз не се изразих правилно...от това, че много се чеше му е опадала на места, но виждам, че е започнала да му се показва по твърдата козина. В петък ще му вземем посявка / май така се казва/ и ще видим от какво е. Не е краста, нито микроспория...няма обриви. Ветеринаря каза, че вероятно е реакция от антибиотика и няма проблем да се ваксинира.
Ти силно не се притеснявай заради окапването. Изчкакай какво ще каже вета. дано да е добър ветеринар, защото някой може и да те наплаши. Тази проблема я имат голяма част от бордосите в детството. Нали ти писах, при нас я имаше и при няколко мои познати... Най-често реакция на лекарства-добавки-витамини-даже храна... После бързо пораства като махнеш причината...
Ние така се бяхме стреснали, защото не сме имали подобни моменти с предишните кучета и ходихме по ветеринарите ... Те са си алергични кучета... така е.
Публикувано: 28 May 2013 - 07:39 PM
darlaa, в 25 March 2013 - 10:31 PM, написа:
Красавец :))) А ето го и Артър- виден дружбенски целувач вече на 4 месеца :) Много искам да го запозная с кучета от неговата порода, но за съжаление в Дружба май няма такива......
ЕМи хаиде тогава да ги запознаем с булдочката ми , от коя дружба сте ? Ние сме от 5-та част , бордото не живее при нас за жалост за сега ,но може и с булдочката да си поиграят
Публикувано: 25 August 2013 - 05:22 PM
Хайде да вдигнем и вашата тема.
Не че ще ви помогне много, ама знам още един филм с бордо, освен Turner and Hooch. Казва се Körner & Köter. Филмът е немски.
Нищо особено като филм....Семейна комедия от типа на Бетовен. 2002 година, 10 серии на SAT1.
Аз си го бях свалила от руските торент сайтове и беше дублиран на руски. Предполагам, че и другаде го има. Поне ще се посмеете малко, а и всеки ще открие по някой номер на своето бордо там.
Не че ще ви помогне много, ама знам още един филм с бордо, освен Turner and Hooch. Казва се Körner & Köter. Филмът е немски.
Нищо особено като филм....Семейна комедия от типа на Бетовен. 2002 година, 10 серии на SAT1.
Аз си го бях свалила от руските торент сайтове и беше дублиран на руски. Предполагам, че и другаде го има. Поне ще се посмеете малко, а и всеки ще открие по някой номер на своето бордо там.

В памет на Рамзес (1994 - 2007)
Публикувано: 05 January 2014 - 09:47 AM
За всички любители на породата Дог от Бордо.Заповядайте във фейсбук групата Dog de Bordeaux Bulgariа (Дог от Бордо България).
https://www.facebook.com/groups/blqha/
https://www.facebook.com/groups/blqha/
Публикувано: 24 January 2014 - 10:56 AM
Искам да попитам Mataka след като кучето ти не е Дог Бордо както ми написа във Фейсбук, какво правиш в този раздел на форума и защо представяш кучето си като такова????
По-разочарована просто не мога да бъда и искренно съжалявам, че с моя помощ взе това куче. Заради ей такива като теб улиците са пълни с бездомни кучета. Междусъседското развъждане, което практикуваш и то още по-зле - дори не с куче същото като твойто, е просто неописуема селска проява! Нямаш място в тоя раздел и още по- малко имаш правото да обсъждаш тая порода след като я съсипваш по тоя просташки начин!!!!!!!! Като си искал поколение, да беше намерил поне същия вид куче, а не съседския помияр!!!!
Такива хора като теб НЕ заслужават да отглеждат кучета!!!!!!!!!!!!!
По-разочарована просто не мога да бъда и искренно съжалявам, че с моя помощ взе това куче. Заради ей такива като теб улиците са пълни с бездомни кучета. Междусъседското развъждане, което практикуваш и то още по-зле - дори не с куче същото като твойто, е просто неописуема селска проява! Нямаш място в тоя раздел и още по- малко имаш правото да обсъждаш тая порода след като я съсипваш по тоя просташки начин!!!!!!!! Като си искал поколение, да беше намерил поне същия вид куче, а не съседския помияр!!!!
Такива хора като теб НЕ заслужават да отглеждат кучета!!!!!!!!!!!!!