Джак Ръсел териер
Публикувано: 23 December 2008 - 11:03 PM
Здравейте,синеочка е вече при нас....голяма радост....толкова беше превъзбудена,защото е на ново място,че чак сега заспа.Аз се вълнувам не по-малко от нея....и сякаш съм позабравила как се гледа куче-бебе... :blink:Доста добре си изиграх ролята на изненадана,никой не се усъмни ;D Снимки не можахме да направим,защото освен за нея,трябваше да се грижа и за гостите,но обещавам утре да го направя.Наистина е със сини очи и е много красива... :yahoo:Желая весели празници на всички.
Публикувано: 25 December 2008 - 07:45 PM
Публикувано: 25 December 2008 - 07:57 PM
Цитат
[tt]Леле каква е красавица :wub:
Слуша ли ? [/tt]
Публикувано: 25 December 2008 - 09:59 PM
Здравейте,честита Коледа на всички:blink: Колкото до малката Майла...с това ангелско лице,само белички прави...хахаххахах...хубавото е,че и харесва да си играе сама с играчките,и чехлите ни...хахахахахх,но общо взето все търси компанията на някои от нас.Две поредни вечери много не ме остави да спя,но и с това ще се справим,а вие как сте Тополинка,оправяте ли се? ;D
Публикувано: 25 December 2008 - 10:34 PM
[tt]И нас Спарки ни тормози нощем. Тази нощ обаче като мрънка не му обърнахме грам внимание и той млъкна, после започна да си играе с играчките. Сега се учим къде да правим "чиш" , но нещо не се научаваме :huh:
Иначе е много игрив, спинка по много, но само това ни побърква , че постоянно го дебнем на къде ще тръгне да пика / ака. :rolleyes:
И вие ли сте така ?[/tt]
Иначе е много игрив, спинка по много, но само това ни побърква , че постоянно го дебнем на къде ще тръгне да пика / ака. :rolleyes:
И вие ли сте така ?[/tt]
Публикувано: 25 December 2008 - 11:02 PM
И ние сме така, като я държа на памперса,само ми се ядосва(ръмжи,хапе и се опитва да ми прескочи ръката) и гледа да избяга,за да се изходи на другия край....но когато реши е много послушна и сама отива на памперса.Днес например се случи само 3-4 пъти,но с малко повече търпение ще свикне да ходи само там,докато започнем да я извеждаме... :blink:
Публикувано: 26 December 2008 - 01:36 PM
Цитат
И ние сме така, като я държа на памперса,само ми се ядосва(ръмжи,хапе и се опитва да ми прескочи ръката) и гледа да избяга,за да се изходи на другия край....но когато реши е много послушна и сама отива на памперса.Днес например се случи само 3-4 пъти,но с малко повече търпение ще свикне да ходи само там,докато започнем да я извеждаме... :blink:
Ще се възпитаваме, видяло се е . Сега се е научил и да лае, да скача, та голяма игра пада. От както сме го взели има много голяма промяна, пораснал е :)
Дистан , Весела Коледа :)
Весела Коледа и на всички други с малки палавници ;)[/tt]
Публикувано: 30 December 2008 - 07:23 PM
[tt]Kaчи ги тук http://pics.data.bg/
и после копирай линка и го пусни тук :)[/tt]
и после копирай линка и го пусни тук :)[/tt]