Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1051 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 January 2009 - 10:30 PM

Цитат

Интересна темичка се е заформила в този форум...
http://forum.bg-mamm...opic=344611.new
М да, в тази тема Осама, който тук врякаше, че нямал кучета за продаване е намерил Тополинка там, за да й предлага кучетата си  :huh:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1052 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 10 January 2009 - 10:51 PM

Няма значение дали кученцата са от Осама, лицензиран развъдник /за момента няма такъв за България/ или зоомагазин, важното е да ви носят радост и ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
User's Signature

Качена снимка

#1053 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 January 2009 - 10:57 PM

Разбира се, че има значение от къде са - тези от зоомагазини обикновено не са здрави, а доста не са и живи!
Искам някой като теб, който мисли така, да застане пред тези хора, загубили мопса си, заради мнения като твоето и да им каже, че това няма значение?  :angry:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1054 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2009 - 11:40 PM

Айде пак ме захапахте, нещо незаконно ли има да си продавам кученцата, и аз не виждам дали има значение дали са от мен или от зоомагазин. причината е много проста, остана ми само едно кученце, иначе имах оферти от зоомзгазини да ми ги купят, но за едно не ми е рентабилно да пътувам 100-200 км. иначе някой можеше да си купи пак от моите , само че от магазина, на почти два пъти по висока цена. А в магазините всички знаем какво са условията, докато са там прихващат какви ли не болести, айде стига сте се занимавали с мен. от мен , от магазин, от развъдник , не се ли полагат правилните грижи е нормално да има какви ли не вируси! а именно от този форум научих много неща, така че не го разваляте повече, като само ме обсъждате. с родословие или не аз си обичам кучето и се надявам моите малки също да са обичани.

П.П. Надявам се това да ми е последния пост от този род.

#1055 Потребителят е офлайн   tobi07 Икона

Публикувано: 11 January 2009 - 12:10 AM

Здравейте!И аз имам джак ръсел4е-Тоби-и вси4ки в нас много го оби4аме!Игрив и зака4лив,а понякога и гевезенце!Но преди година го блъсна кола.Слава богу доктора го спаси,а беше мноого зле мили4кия ми! :sedni!:Сега само задната лява лапи4ка не е много добре,но на фона на това което беше......!Малко куца с нея,но когато бяга не се забелязва.Когато види 4е има кои да го ка4и по стълбите-сяда и 4ака.А когато се скрием и види 4е е сам-лети като стрели4ка нагоре.Артист!Но това е характерно за породата.Искам да попитам нещо-Тоби е дългокосмест.Това какъв джак ръсел се води?Какво озна4ава:пърсън?

#1056 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2009 - 12:16 AM

Цитат

Здравейте!И аз имам джак ръсел4е-Тоби-и вси4ки в нас много го оби4аме!Игрив и зака4лив,а понякога и гевезенце!Но преди година го блъсна кола.Слава богу доктора го спаси,а беше мноого зле мили4кия ми! :sedni!:Сега само задната лява лапи4ка не е много добре,но на фона на това което беше......!Малко куца с нея,но когато бяга не се забелязва.Когато види 4е има кои да го ка4и по стълбите-сяда и 4ака.А когато се скрием и види 4е е сам-лети като стрели4ка нагоре.Артист!Но това е характерно за породата.Искам да попитам нещо-Тоби е дългокосмест.Това какъв джак ръсел се води?Какво озна4ава:пърсън?

Ето. точно за това е форума, надявам се в следващия пост да му обясните на човека, а не да захапете мен.

#1057 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2009 - 11:04 AM

Цитат

Здравейте!И аз имам джак ръсел4е-Тоби-и вси4ки в нас много го оби4аме!.Искам да попитам нещо-Тоби е дългокосмест.Това какъв джак ръсел се води?Какво озна4ава:пърсън?
Здравей! :blink:Щом кучето ти е дългокосместо -има си и такива джак ръсели --важното е да се прецени -породата има 3 разновидности 1-гладкокосмести , 2-грубокосмести,3-дългокосмести.Това си го има и в стандарта на породата.Пусни малко снимки да го видим!Парсън ръселът е друга порода при която разликата е че са по-големи и с по-дълги крайници,по-късо тяло и още други разлики-ако искате погледнете стандарта.

#1058 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2009 - 04:07 PM

;)Ето така се проси храна като сме гладни! ;DКачена снимка

#1059 Потребителят е офлайн   asteraki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2009 - 10:04 PM

Здравеи IZIDRA,откъде имаш твоята хубавица,защото страшно много прили4а на моя Джако,може да са брат и сестра.Нашият пи4 го купихме преди 5 години от София,но внос от Унгария с родословие.Сега живее в Кипър и въпреки,4е температурите не падат под 5 градуса ,тои ве4но трепери и се вре под завивките,направо ви завиждам за снега и игрите.Имаме още една женска лудетина,която ска4а невероятно високо,тя също е от Унгария.Но нашата гордост е Рошко(Дългокосмест джако)перфектен отвсякъде,но за съжаление нямам снимки за да го видите.

#1060 Потребителят е офлайн   tobi07 Икона

Публикувано: 12 January 2009 - 10:43 PM

:angry:Исках да ка4а снимки на Тоби,но не можах!А има ли ръсел4ета,на които ушите им стър4ат?Т.е.на са като пре4упени надолу,а гледат към небето? :kuchence:

#1061 Потребителят е офлайн   tobi07 Икона

Публикувано: 12 January 2009 - 10:44 PM

:yahoo:Аааа,успяла съм без да разбера!Тук е съвсем бебенце!Сега ще се пробвам и като голям.

#1062 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2009 - 11:48 PM

[tt]Tobi07 в подменю "Допълнителни Опции" можеш да добавиш снимка. Иначе това малкото е много сладко  :wub:
Да, има Джакчета с прави ушета, това доколкото знам се получава от калциите, та за това не им се дават калции.
[/tt]

#1063 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2009 - 11:40 AM

Цитат

[tt]Tobi07 в подменю "Допълнителни Опции" можеш да добавиш снимка. Иначе това малкото е много сладко  :wub:
Да, има Джакчета с прави ушета, това доколкото знам се получава от калциите, та за това не им се дават калции.
[/tt]

:rolleyes: Бе как така "не им се дава калций" ???  :o
Toppolinka, не знам кой ти го каза това, ама явно, че изобщо не снае за какво се дава калций.  :P
User's Signature

Качена снимка

#1064 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2009 - 11:45 AM

[tt]Радвам се, че ти си наясно , но моля те, не квалифицирай така , кой разбира и кой не. Представи си , може да чете тук и със сигурност няма да се почувства приятно. Да, не му давам калций, няма и да му дам. Всичко нужно си му е в храната.
И би ли казала за какво според теб се дава калций ?  ;)
[/tt]

#1065 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2009 - 11:56 AM

Допълнително се дава калций само ако има някакъв здравословен проблем.Всички ветеринари, с които съм разговарял, твърдят, че при нормално хранене с висококачествени гранули и здраво куче допълнително калций не е желателно да се дава.
User's Signature

hp5500@abv.bg

#1066 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2009 - 12:08 PM

цитатче...........
.........НЕЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ДОБАВКИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕПАРАТИ
При използването на специални балансирани храни няма никаква необходимост да се добавят минерални добавки или витамини. Те не способстват за подобряване на здравословното състояние на кучето. Още повече, предозирането с витамини може да доведе до тежки последствия, а вашите добри намерения да се обърнат в трагедия.
Моля, не експериментирайте върху вашият любимец!
Вие винаги можете да се обърнете към ветеринарен лекар.......
User's Signature

hp5500@abv.bg

#1067 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2009 - 12:12 PM

[tt]Мерси за уточнението Пандо  ;)[/tt]

#1068 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2009 - 01:08 PM

при тази порода няма опасност от рахит, затова може и без калций, вета ми даде само десет хапчета като кърмеше малките.

#1069 Потребителят е офлайн   Jack_Russell_Bongo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Спорт и музика - футбол и бира с приятели ;)

Публикувано: 13 January 2009 - 01:15 PM

Здравейте мили съфорумци,
регистриха се в сайта,защото искам да науча нещо повече за тази порода.Харесвам отдавна тези кучета и искам много да си купя такова.Искам и аз да качвам снимки, искам и аз да разказвам за него.
Моля Ви, ако някой може да ми съдейства за закупуването на тази порода нека ми пише.
Обърнах всички сайтове и до момента удрям на камък. В събота очаквам един човек от Пазарджик да дойде до София с 2-3 както каза той.Внос от Словакия и евентуално, ако си харесам мога да си купя, срещу 500лв.
Все пак, моля Ви ако имате някакви предложения ще се радвам да ги обсъдим.
Предварително Ви благодаря!
Марио Иванов
0885/142254 и 0897/316666
User's Signature

Bongo, the King of Congo!

#1070 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2009 - 01:20 PM

Цитат

Здравейте мили съфорумци,
регистриха се в сайта,защото искам да науча нещо повече за тази порода.Харесвам отдавна тези кучета и искам много да си купя такова.Искам и аз да качвам снимки, искам и аз да разказвам за него.
Моля Ви, ако някой може да ми съдейства за закупуването на тази порода нека ми пише.
Обърнах всички сайтове и до момента удрям на камък. В събота очаквам един човек от Пазарджик да дойде до София с 2-3 както каза той.Внос от Словакия и евентуално, ако си харесам мога да си купя, срещу 500лв.
Все пак, моля Ви ако имате някакви предложения ще се радвам да ги обсъдим.
Предварително Ви благодаря!
Марио Иванов
0885/142254 и 0897/316666
[tt]Съветвам те да не си купуваш от този човек, защото кой знае какви болни кученца ще ти предложи. Казвам ти, защото преди ние да си вземем нашия около 1 месец само разучавахме . Ние искахме да си го вземем от човек , който има Джак Ръсел и има бебенца, за да сме сигурни ,че няма да вземем болно кученце, пък и че в крайна сметка ще е Джак Ръсел. [/tt]

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни