Джак Ръсел териер
Публикувано: 03 May 2007 - 07:39 PM
здасти аз също ще цитирам от родословието: LOZIC ZELJKO.M.Dakica24,RUMA.аз су м от пловдив,и ще ми е приятно да се срещнем да поиграем и обменим информация.искам да попитам дистан,какво стана нали правихте сватба
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=35&t=2586
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=35&t=2586
Публикувано: 06 May 2007 - 11:12 AM
d) Здравеите,предлагам да уточним дата и място,всеки е добре дошъл,Джаспар много би искал да се запознае със Стеиси,Дистан а вие откуде сте,питам защото пътуването не е проблем за нас и можем да се видим с вас където и когато ви е удобно.весел празник oo
Публикувано: 06 May 2007 - 11:27 AM
Здравейте!
Ако успеем да се организираме и да направим една такава среща ще бъде чудесно.Аз имам няколко познати с Джак Ръсели(само моите са 3) и ще ми е много интересно да се срешна с други стопани на такива кучета.А и представям си какви емоции ще има като се съберат много Джакита на едно място b) Така че можем да си организираме една такава среща.Аз съм от Бургас.Кажете всеки който ще идва от къде е и ще се срешнем някъде по средата да не се налага някой да минава 1000 и кусур километра.
Поздрави.
Ако успеем да се организираме и да направим една такава среща ще бъде чудесно.Аз имам няколко познати с Джак Ръсели(само моите са 3) и ще ми е много интересно да се срешна с други стопани на такива кучета.А и представям си какви емоции ще има като се съберат много Джакита на едно място b) Така че можем да си организираме една такава среща.Аз съм от Бургас.Кажете всеки който ще идва от къде е и ще се срешнем някъде по средата да не се налага някой да минава 1000 и кусур километра.
Поздрави.
Прикачени файлове
-
P1010519.jpg (116.15K)
Брой сваляния: 578
Публикувано: 06 May 2007 - 02:04 PM
здравей те аз съм любител на породата искам да попитам вашите джакчета слушат ли като са на разходка или се правят на глухи d) и лесно ли ги обучихте защото една приятелка имаше такова кученце и ми каза ,че въобще не може да се справиш сам с него трябвало училище и каза ,че опорито като шар пей
Публикувано: 06 May 2007 - 02:57 PM
здравейте и от нас идеята за среща е чудесна само че трябва да се уточним за място и дата ние сме от Плевен но пътуването не е проблем сложното при нас е че работим и двамата с приятеля ми в дискотека и уикендите ни са ни натоварени но ще направим всичко възможно да се срещнем само кажете къде и кога 1super bravoS victoryVVV
Публикувано: 06 May 2007 - 04:43 PM
Здавеи buch,за възпитанието на jack бебе се иска много упоритост,търпение и любов към кутрето,много са умни,но от самото начало трябва да им се покаже кои командва парада,защото са големи манипулатори и усещат ь00% кога и пред кого минава номера.Ако си решил да си взимаш кученце това е породата,наи-умни,наи-завни,просто jackrussel terier r) w) bravoS
Публикувано: 06 May 2007 - 09:14 PM
distan че ние сме били на една ръка разстояние както се казва l) иначе за срещата предлагам да се срещнем в Пловдив за да може и zhikan, който е от Бургас да не пътува много мисля че ще е удобно така за всички ако някой друг има предложение да казва и да се уточним за коя дата става на въпрос 1super super best
Публикувано: 06 May 2007 - 09:32 PM
АИДЕ ВСИчКИ ПОД ТЕПЕТАТА,на 9маи има киноложка изложба в ПЛловдив,Дистан за това мероприятие ли говориш?Срещата може и през седмицата след като teko немогат през уикенда,плюс това сега в понеделник откриват пролетният панаир-лека промишленост има доста интересни неща. super best bgflag
Публикувано: 10 May 2007 - 07:43 PM
това е Баркли снимката е от днес надявам се само да ми се получи прикачването й
Прикачени файлове
-
barkli.JPG (33.88K)
Брой сваляния: 657

Вход

Горе
Цитиране +