Джак Ръсел териер
Публикувано: 31 January 2009 - 08:09 AM
Цитат
Цитат
Jack Daniels, защо не пуснеш някоя снимка на Снупи в близък план да му се види сладката муцунка, ако не се лъжа вече сте на около 7м. нали?
Блубери, между другото Тополинка е права, много търпение, две-три супер дълги, изнервящи, а сега и студени разходки и Кода ще се пречупи. Не се прибирайте преди да сте свършили това за което сте излезнали, после похвала и наградка, знаеш как е ;).
Публикувано: 31 January 2009 - 06:03 PM
Цитат
Dodo, Майло на Бубака е добре, много е сладък, но Бубака каза, че за момента не смята да пише във форума, заради напрежението което имаше преди време, дано в бъдеще да се включат и те. Иначе Бубака ми пусна няколко снимки на Майло напоследък, същият сладур е.
Jack Daniels, Снупи има много сладка муцунка, но според мен погледа му е малко подвеждащ, един кротък такъв, но не се съмнявам, че е истинско торпедо :rolleyes:
Bluberry докъде я докарахте с Кода?
Публикувано: 02 February 2009 - 12:25 AM
Утре я взимам на обяд и пак ще я разхождам доста. Да видим...
Иначе я пускам без каишка да тича (в парка, или където няма коли) и като я викна веднага идва, но ако има топка, или гарга някоя, чува доста късно. Трябва да стане войник... :)
Публикувано: 02 February 2009 - 02:04 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 06:47 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 February 2009 - 05:10 PM
Само не се отказвай!

hp5500@abv.bg
Публикувано: 03 February 2009 - 08:28 PM
Освен това сега е в цикъл и не знам дали се дължи на това, обаче от 2-3 дни изяжда какъвто боклук види в парка. Въпреки че я понатупах лекичко и и се скарах и тя разбра много добре, че е виновна пак продължи. Сложих и наморник за малко, но се тормози ужасно. Не се излиза на глава с нея.
Кажете какво да правя?!
Публикувано: 03 February 2009 - 09:30 PM
Цитат
Освен това сега е в цикъл и не знам дали се дължи на това, обаче от 2-3 дни изяжда какъвто боклук види в парка. Въпреки че я понатупах лекичко и и се скарах и тя разбра много добре, че е виновна пак продължи. Сложих и наморник за малко, но се тормози ужасно. Не се излиза на глава с нея.
Кажете какво да правя?!
Bluberry, най-важното е да не се отчайваш!!! Относно боклуците ще ги остави в момента в който се научи, че най-важно е да идва при теб, когато я повикаш, но предвид факта, че сте разгонени ще Ви е малко трудно. И ние в момента сме така и въпреки , че все още идваме е съвсем различно. Избягваме да я пускаме без повод и в момента пиша с една ръка, защото явно съм Атрактивен мъжки ;D. Ако не се лъжа Вие бяхте на 8 месеца и това е първото ви разгонване. Ние се разгонихме за първи път на 6м., но сега е по-зле отпреди :angry: Въпреки всичко всяка вечер след разходка и изненадващо вечеря /понеже вече сме сити/ за около половин час учим команди. Поздрави от нас с Джаки.
Публикувано: 03 February 2009 - 11:24 PM
Иначе, когато я извикам идва страшно бързо. Направо е като пружинка. Но май няма да я пускам без каишка сега, докато е неразположена. Аз я пусках с идеята да се научи да си върши работата навън, да и е по-спокойно, но това не се получава така или иначе.
Тази вечер майка ми каза, че пак всичко вкъщи е съвршила. Уфффф :(((
Все пак се надявам утре да съм по-оптимистично настроена.
Днес нямам ден.
Публикувано: 04 February 2009 - 12:59 PM
Цитат
Няма страшно за това. Първо аз я пускам където няма кучета, а и да има, тя и без друго им се хвърля да ги хапе. Дотолкова се справям, ама с другите неща много сложно :(
Публикувано: 04 February 2009 - 01:04 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 February 2009 - 01:18 PM
Цитат
Цитат
Няма страшно за това. Първо аз я пускам където няма кучета, а и да има, тя и без друго им се хвърля да ги хапе. Дотолкова се справям, ама с другите неща много сложно :(
Не я пускай, защото наистина може да избяга-случвало се е на много хора!!!!!!!!!!!

hp5500@abv.bg
Публикувано: 04 February 2009 - 05:37 PM
Цитат
Цитат

hp5500@abv.bg

Вход

Горе
Цитиране +