Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1171 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 January 2009 - 01:33 PM

Може и от тези, просто е въпрос на избор.
http://www.hillspet....ctLanguage.hjsp
http://www.sambs.bg/...d...ducts&pid=3
User's Signature

hp5500@abv.bg

#1172 Потребителят е офлайн   Jack daniels Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 08:09 AM

Цитат

Цитат

и о6те една....

Jack Daniels, защо не пуснеш някоя снимка на Снупи в близък план да му се види сладката муцунка, ако не се лъжа вече сте на около 7м. нали?
Блубери, между другото Тополинка е права, много търпение, две-три супер дълги, изнервящи, а сега и студени разходки и Кода ще се пречупи. Не се прибирайте преди да сте свършили това за което сте излезнали, после похвала и наградка, знаеш как е  ;).
;) ;) :blink:

#1173 Потребителят е офлайн   Jack daniels Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 08:10 AM

;D

#1174 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 January 2009 - 06:03 PM

Цитат

izidra kvo stana sas bubaka kade se izgubi sto ne kachi snimka na mailo da vidim kak raste imash li vraska sas tqh  B) B) B) ;) ;)

Dodo, Майло на Бубака е добре, много е сладък, но Бубака каза, че за момента не смята да пише във форума, заради напрежението което имаше преди време, дано в бъдеще да се включат и те. Иначе Бубака ми пусна няколко снимки на Майло напоследък, същият сладур е.
Jack Daniels, Снупи има много сладка муцунка, но според мен погледа му е малко подвеждащ, един кротък такъв, но не се съмнявам, че е истинско торпедо  :rolleyes:
Bluberry докъде я докарахте с Кода?
User's Signature

Качена снимка

#1175 Потребителят е офлайн   blueberry_pie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 12:25 AM

Вчера се случи чудо - Кода ходи по голяма нужда в парка, но пък имаше там друго куче и не знам до колко разбра от бурните ми овации, награди и комплименти. Майка ми днес каза, че пак пишкала след разходка вкъщи.
Утре я взимам на обяд и пак ще я разхождам доста. Да видим...

Иначе я пускам без каишка да тича (в парка, или където няма коли) и като я викна веднага идва, но ако има топка, или гарга някоя, чува доста късно. Трябва да стане войник... :)

#1176 Потребителят е офлайн   mironti Икона

Публикувано: 02 February 2009 - 02:04 PM

Здравейте на всички,от скоро искам да си взема куче Джак Ръсел Териер.Четох доста от тази тема и разбрах,че не трябва да се купува от зоомагазин или от чужбина,та ако може да ми препоръчате някои хора в България,които се занимат с размножаването на породата,или ако някой от форума продава такива кучета.

#1177 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 February 2009 - 06:47 PM

Цитат

Най-обичам новорегистрирани , които всъщност са стари потребители - като сте ербаб, търгувайте свободно! Ем ти се иска, ем не ти стиска...малко сте се объркали със сайтовете за обяви.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1178 Потребителят е офлайн   djaki-s Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 07:50 PM

не сам търгоец за твое сведение,просто познавам хората и исках да свърша работа на човека.А какво обичаш ти,ИЗОБЩО НЕ МЕ КАСАЕ. :huh:

#1179 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 07:57 PM

:rolleyes:

#1180 Потребителят е офлайн   mironti Икона

Публикувано: 02 February 2009 - 10:21 PM

Извинявам се,че не съм писал в по горния пост,но си търся мъжки Джак Ръсел.Благодаря на отзовалите се все пак!

#1181 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 05:10 PM

Вчера се случи чудо - Кода ходи по голяма нужда в парка, ....от бурните ми овации, награди и комплименти. -САМО ТАКА!!!!!!!!!!!!!! Ще свикне и после сутрин ще ти сгъва одеалото и ще те облича само и само да излезе на вън!!!!!!!!!
Само не се отказвай!
User's Signature

hp5500@abv.bg

#1182 Потребителят е офлайн   blueberry_pie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 08:28 PM

Пак се отчайвам. Не се получава с това куче и това си е. Ходи само вкъщи и това си е. Знам, че не може постоянно да сме с нея навън, но майка ми вече се изнервя много. :'(

Освен това сега е в цикъл и не знам дали се дължи на това, обаче от 2-3 дни изяжда какъвто боклук види в парка. Въпреки че я понатупах лекичко и и се скарах и тя разбра много добре, че е виновна пак продължи. Сложих и наморник за малко, но се тормози ужасно. Не се излиза на глава с нея.
Кажете какво да правя?!

#1183 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 February 2009 - 09:30 PM

Цитат

Пак се отчайвам. Не се получава с това куче и това си е. Ходи само вкъщи и това си е. Знам, че не може постоянно да сме с нея навън, но майка ми вече се изнервя много. :'(

Освен това сега е в цикъл и не знам дали се дължи на това, обаче от 2-3 дни изяжда какъвто боклук види в парка. Въпреки че я понатупах лекичко и и се скарах и тя разбра много добре, че е виновна пак продължи. Сложих и наморник за малко, но се тормози ужасно. Не се излиза на глава с нея.
Кажете какво да правя?!

Bluberry, най-важното е да не се отчайваш!!! Относно боклуците ще ги остави в момента в който се научи, че най-важно е да идва при теб, когато я повикаш, но предвид факта, че сте разгонени ще Ви е малко трудно. И ние в момента сме така и въпреки , че все още идваме е съвсем различно. Избягваме да я пускаме без повод и в момента пиша с една ръка, защото явно съм Атрактивен мъжки  ;D. Ако не се лъжа Вие бяхте на 8 месеца и това е първото ви разгонване. Ние се разгонихме за първи път на 6м., но сега е по-зле отпреди :angry: Въпреки всичко всяка вечер след разходка и изненадващо вечеря /понеже вече сме сити/ за около половин час учим команди. Поздрави от нас с Джаки.
User's Signature

Качена снимка

#1184 Потребителят е офлайн   blueberry_pie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 11:24 PM

Мерси за успокоението, Изидра! Имах нужда да чуя нещо добро. Не знам какво и става на Кода - направо като надрусана е с тези боклуци от два дни. Не съм сигурна, че и е първото разгонване, защото братовчедка ми не можа да каже, дали е била така преди, но предполагам, че не е. Колко време продължава това състояние?
Иначе, когато я извикам идва страшно бързо. Направо е като пружинка. Но май няма да я пускам без каишка сега, докато е неразположена. Аз я пусках с идеята да се научи да си върши работата навън, да и е по-спокойно, но това не се получава така или иначе.
Тази вечер майка ми каза, че пак всичко вкъщи е съвршила. Уфффф :(((
Все пак се надявам утре да съм по-оптимистично настроена.
Днес нямам ден.

#1185 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2009 - 12:30 PM

Не я пускай без повод, за да не станете много и най-различни!!!!!!!!!!
User's Signature

hp5500@abv.bg

#1186 Потребителят е офлайн   blueberry_pie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 February 2009 - 12:59 PM

Цитат

Няма страшно за това. Първо аз я пускам където няма кучета, а и да има, тя и без друго им се хвърля да ги хапе. Дотолкова се справям, ама с другите неща много сложно :(

#1187 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 04 February 2009 - 01:04 PM

Цитат

тя и без друго им се хвърля да ги хапе.
По време на разгонването е напълно възможно това поведение за ден да се промени. Стане ли "готова" ще отиде и ще се предложи на първия мъж, които си хареса, може дори да ти избяга. Така че риска не си заслужава.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1188 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2009 - 01:18 PM

Цитат

Цитат

Няма страшно за това. Първо аз я пускам където няма кучета, а и да има, тя и без друго им се хвърля да ги хапе. Дотолкова се справям, ама с другите неща много сложно :(

Не я пускай, защото наистина може да избяга-случвало се е на много хора!!!!!!!!!!!
User's Signature

hp5500@abv.bg

#1189 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2009 - 05:37 PM

Цитат

Цитат

User's Signature

hp5500@abv.bg

#1190 Потребителят е офлайн   Toppolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2009 - 02:11 PM

[tt]Оказа се, че Кода ми е съседка  :P

Много е хубава, наистина !

Ние вчера бяхме на първа разходка, пикахме 2 пъти, днес сутринта пак на разходка и пак пикахме, само акото си го пазим за вкъщи  :rolleyes:
[/tt]

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема